Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Politică Eurodeputat la Palatul Victoria
Parlamentarii PSD Dolj salută numirea Vioricăi Dăncilă în funcția de premier
0 Publicat la 17 ianuarie 2018, ora 22:43, 7976 / 6633 afişări Mihaela Anton
Nota medie 5.9/10 din 2005 voturi
   
România va avea un nou premier în numere Vioricăi Dăncilă, propunere venită de la PSD și acceptată de președintele Iohannis.

Deputat Lia Olguța Vasilescu: M-am bucurat mult, în primul rând pentru că este vorba despre o femeie. Este şefa Organizaţiei de Femei din PSD, este liderul grupului parlamentarilor europeni PSD, o persoană care are tot sprijinul Partidului Social Democrat, cu care eu am lucrat extraordinar de bine. Sunt convinsă că este o alegere foarte bună. (...) În primul rând este foarte apropiată de partid şi bineînţeles că va avea capacitatea necesară ca să gestioneze o activitate atât de importantă cum este cea a Guvernului României

Senator Claudiu Manda: O felicit pe doamna Viorica Dăncilă și sunt convins că va fi un premier foarte bun, care va avea ca prioritate România, românii și programul de guvernare votat de aceștia. 
Noi, la Dolj, am încurajat, am sprijinit și am promovat în funcții de conducere femeile și nu au dezamăgit. 
Felicitări și spor la treabă!

Senator Radu Preda: Acum ca avem în mod oficial premier desemnat trebuie sa ne mișcăm rapid cu procedurile care țin de forma guvernului, nominalizarea miniștrilor, audierea acestora și votul de investire a noului guvern în asa fel încat timpii scurși fără un guvern legitim și votat de parlament sa fie redusi la minim. O mare bila alba și pentru președintele Iohannis care nu a transformat momentul într-o rafuiala politica dâmbovițeana în contextul în care în parlament exista o majoritate confortabila pentru alianta PSD-ALDE. Indemnul meu ar fi sa trecem din nou la treaba urgent pentru ca așteptările și speranțele oamenilor sunt încă mari.
Sa avem un guvern care in perioada rămasă pana în 2020 sa transforme în realități cotidiene și restul de angajamente din programul de guvernare.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro