Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Sport Dinamo - Universitatea 2-2
2-2, rezultatul favorit între Dinamo și Craiova
0 Publicat la 4 februarie 2018, ora 23:33, 2431 / 2058 afişări Răzvan Iova
Nota medie 5.9/10 din 436 voturi
   
Universitatea Craiova a remizat, scor 2-2, pe terenul formației Dinamo București. Golurile alb-albaștrilor au fost marcate de Gustavo (22-p) și Bărbuț (55), în timp ce pentru dinamoviști au înscris Nemec (45) și Popa (86).

Acesta este cel de-al treilea rezultat de 2-2 între cele două formații de la revenirea Craiovei pe prima scenă fotbalistică. Meciul a fost la dispoziția Universității în prima repriză, însă greșelile lui Calancea din ultimele clipe ale reprizei au fost de ajuns ca Dinamo să intre la cabine cu un norocos rezultat de 1-1. Știința deschisese scorul din penalty-ul executat de Gustavo (min 22). Partea secundă a început mai bine pentru gazde, însă elevii lui Mangia au știut să gestioneze partida, iar la 10 minute după reluarea jocului, Cristi Bărbuț a readus-o pe Craiova în avantaj. Până la finalul meciului, Dinamo și Universitatea și-au împărțit oocaziile, dar, până la urmă, alb-roșii au egalat cu doar 4 minute înainte de final. Totuși, bucureștenii puteau să obțină victoria la bara lui Nistor din minutul 90+4. Rămânem cu senzația că Universitatea Craiova putea mai mult, dată fiind și setea oltenilor de victorie, întrucât craiovenii n-au mai învins-o pe Dinamo în deplasare de 24 de ani.

 

Dinamo: Brănescu - Romera, Nedelcearus, M. Popescu, Nica - Mahlangu, Monroy (D. Popa 59) - Hanca (Olteanu 64), Nistor, Pesic (R. Moldoveanu 75) - Nemec.
U Craiova: Calancea - Screciu, T. Ferreira, Briceag (Burlacu 87) - Martic, Zlatinski (Bic 83), Mateiu, Bancu - Bărbuţ (R. Popa 72), Mitriţă, Gustavo.
 
 
 
sursă foto:UCV Facebook
 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro