Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Sport
Andre Santos, ultima achiziție a Craiovei
0 Publicat la 20 februarie 2018, ora 14:55, 4283 / 3560 afişări Răzvan Iova
Nota medie 5.9/10 din 688 voturi
   
Ultima zi a perioadei de transferuri a adus mutări spectaculoase pentru Universitatea Craiova. Astfel, Florin Gardoș și Andre Santos au semnat cu Știința.

Oficialii clubului din Bănie au anunțat că s-a ajuns la un acord pentru transferul portughezului Andre Santos, produs al școlii de fotbal al formației Sporting Lisabona. Născut pe data de 2 martie 1989 în localitatea portugheză Sobreiro Curvo, noul mijlocaș al clubului nostru are 1,80 m. și este fotbalist de picior drept. Andre Santos a petrecut tot junioratul la Sporting Lisabona (perioada 2002 – 2008), echipă la care a jucat în cele mai multe meciuri: 67, dintre care 19 în UEFA Europa League.

Puțin cunoscut este faptul că nu e prima oară când Santos vine în România. Pe data de 3 noiembrie 2011, Sporting a jucat în deplasare, cu FC Vaslui, portughezul fiind pe teren timp de 78 de minute. Ulterior a fost împrumutat, pe rând, la Fatima și Leiria. A fost împrumutat de Sporting și în Spania, la Deportivo De La Coruna (15 meciuri), apoi a fost transferat la Vitoria Guimaraes (35 de  meciuri). A mai jucat în Turcia la Balikesirspor (11 meciuri) și în Franța la FC Metz (30 de meciuri). În actualul sezon competițional, la formația portugheză FC Arouca, a jucat în 21 de partide și a izbutit să ofere o pasă decisivă.

Santos are, de asemenea, multe prezențe și în cadrul selecționatelor Portugaliei (Under-18, Under-19 și Under-21). A debutat în Naționala mare pe data de 29 martie 2011, într-un amical cu Finlanda câștigat de portughezi cu scorul de 2 – 0. Noul mijlocaș al Științei a mai evoluat, de asemenea, și în amicalul contra selecționatei din Luxemburg, punând umărul la victoria cu 5 – 0 a țării sale, alături de Cristiano Ronaldo.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro