Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Sport Generalul laudă ideea
„Sichitiu, cea mai bună soluţie de preşedinte“
10 Publicat la 9 iulie 2014, ora 14:14, 4796 / 1574 afişări Cătălin Praja
Nota medie 6.1/10 din 706 voturi
   
Cea mai bună soluţie pentru postul de preşedinte al CS „U“ ar fi Grigore Sichitiu, a declarat Anghel Iordănescu

Între două şedinţe, Anghel Iordănescu a acceptat propunerea noastră de a comenta posibila cooptare în sânul clubului CS Universitatea Craiova a lui Grigore Sichitiu în funcţia de preşedinte: „Dacă Universitatea Craiova reuşeşte să îl aducă pe Grigore Sichitiu în funcţia de preşedinte, pot spune că face cel mai bun transfer. Atât oraşul cât şi echipa de fotbal au nevoie de un om ca Sichitiu, o persoană dibace, cu ochi la jucători, priceput, inteligent care a lucrat peste 10 ani cu Mircea Lucescu şi cu mine. Grigore Sichitiu este o persoană care ştie să vorbească, să se facă plăcut, să vadă calităţile unui jucător, să lucreze cu actele, este ceea ce îi trebuie Craiovei în acest moment”, a declarat pentru Micapi fostul selecţioner al României, Anghel Iordănescu. Acesta s-a arătat încântat şi de faptul că în staff-ul oltean se află mai mulţi componenţi ai Craiovei Maxima. “Fiecare echipă are nevoie de oameni competenţi. E un lucru bun că la Craiova au fost cooptaţi jucătorii care au adus glorie echipei, pentru că numai aşa o formaţie poate să crească şi să se afirme”, a mai spus Iordănescu.

 
afiseaza mai multe
ipsilante
Asa da, argumente! CS U nu are insa Presedinte! Ala ar raspunde de o parte din problematica enumerata. Felix...!?!?!? FORZA STIINTA!
9 iulie 2014, 20:34
 
alexddu
Comentarii de retardati, trezirea la realitate slugoilor!
9 iulie 2014, 20:00
 
Hai Stiinta
Care loc 14-15?? Cine are lot mai slab,antrenor mai slab si conducatori mai slabi?? La lot suntem in ultimele 6 echipe, ca vad ca transfera toti jucatori buni, vezi Targu Mures, Chiajna, Rapid. Antrenor il avem le cel ai slab, iar manageri sunt Felix si Cristescu, rasul curcilor!! Finantatorii si Primaria trebuie sa aduca niste profesionisti!!
9 iulie 2014, 19:46
 
cristy
cred ca locul 14-15 nu ni-l ia nimeni,sincer nici nu vad cine.TREZIREA,RUSINE,AFARA pai ce facem o luam iar de la capat ca in era MINCIUNELU?tot ce se face pare izbitor cu ce facea minciunelu,pana si preturile NESIMTIE la abonamente si bilete PE ruina I OBLEMENCO,pai ce oferiti voi sa cere-ti 10-15 lei la pelze si tribuna2?toate echipele bune se duc in ANGLIA si fac amicale cu echipe cu NUME noi in SLOVENIA cu echipe de liga2a-3a si mai luam si 4 goluri de la niste obositi.
9 iulie 2014, 17:15
 
Pune ti mana pe sichitiu ca n am avut presedinte ca el ever
Avem nevoie de SICHITIU ca de aer va spun eu. Conteaza enorm presedintele vezi narcis raducan, dinu gheorghe, muresan, condescu, horoba, etc. Noi pe cine avem??????
9 iulie 2014, 15:50
 
Craioveanu gica
NASUL Craioveanu l a numit!!!!!!!!!!!
9 iulie 2014, 15:47
 
de ce Boovean??
Cineva il facea bou pe Felix, eu il fac doaar Boovean, in spirit si capabilitati? De ce? Cateva exemple de incompetenta: neinregistrarea transferurilor lui Nuno Claro, Madson, Kay, mintind cu nerusinare ca s-au facut pe 5 iunie. In fapt, cateva transferuri au fost inregistrate in panica saptamana asta 7-8 iulie. Inca lipsesc in continuate Bancu, Madson, Kay, Nuno Claro, Neacsa...Acesti jucatori mai pot fi pierduti,dupa ce i-am antrenat o luna!! Pierderea juniorilor este un alt exemplu. Lipsa unei strategii pentru echipa a 2a, cantonamentul de 3 lei, cu meciuri penibile, echipa de nivel liga 2a.. Uite, Stanciu de la Targu Mures ce cantonament a organizat in Anglia, meci cu Manchester United!!! Stanciu a adus cu bani mai putini jucatori mai buni, o sa ne dea iar clasa Targu Mures.. Mai e nevoie de alte exemple?? Avem nevoie urgenta de presedinte profesionist, cu Felix, Cristescu si Gane scrie retrogradare pe noi!! Mai rau, se da impresia reintoarcerii dezastrului administrativ Boovean!! Hai Stiinta!! Fara Booveni!!
9 iulie 2014, 15:45
 
CS "U"
Cine se afla in spatele numirii lui Gane ca antrenor, in spatele transferarii acelor jucatori care sunt luati si apoi se renunta la ei pentru ca nu confirma?
9 iulie 2014, 15:36
 
ipsilante
De ce e, mah, bou? Faci o afirmatie, Motiveaz-o! Altfel si tu esti bou, desi nu te cunosc! Esti normal?
9 iulie 2014, 15:19
 
nume *
Sper sa scapam de boul asta de Felix Grigore. Sichitiu este un profesionist veritabil
9 iulie 2014, 14:49
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro