Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Sport
Bancu: „Suntem favoriți să câștigăm Cupa”
0 Publicat la 7 martie 2018, ora 01:36, 2688 / 2235 afişări Răzvan Iova
Nota medie 5.7/10 din 530 voturi
   
Jucătorii de la Universitatea Craiova au oferit mai multe declarații după victoria, scor 1-0, în fața rivalei Dinamo București.

Nicușor Bancu: ”La faza golului am plecat în adâncime, mă preegăteam să centrez, dar am văzut că a ieșit Penedo. Era mai greu dacă nu ieșea. Sper să se rezolve și problema gazonului, care este dezastru. Suntem favoriți să câștigăm Cupa, dar la fel a fost și anul trecut, când am fost eliminați de Voluntari”.

Alexandru Băluță: ”Teorectic suntem favorți la câștigarea Cupei, dar trebuie să arătăm pe teren. Obiectiv nostru este să câștigăm finala, nu doar să o jucăm. Am alergat foarte mult, Mister mi-a spus să cobor, să-mi ajut fundași. Sunt meciuri când nu marchez, dar am alergat mult și am ajutat echipa. Dinamo nu ne-a încurcat tare, am dominat, ne-am creat ocazii. În repriza secundă, Dinamo a dominat, dar nu și-a creat ocazii clare. Am câștigat ca italienii. Vom încerca să aducem lumea la stadion prin prestația noastră”.

Devis Mangia:A fost un meci dificil. Au schimbat antrenorul și era ultimul lor obiectiv al sezonului. În ultimele 20 de minute era normal să riște și să atace mai mult. Greșeala a fost că nu am reușit să închidem jocul. Dinamo a avut o atitudine schimbată, jucătorii au alergat mult. Cel mai bun lucru este că există o unitate între jucători și suporteri. Va trebui să găsim o soluție pentru îmbunătățirea gazonului. E normal ca toate echipele din semifinale să se gândească la trofeu”.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro