Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Sport
Burleanu: „Stadionul este o adevărată bijuterie”
0 Publicat la 12 octombrie 2017, ora 22:11, 3683 / 1007 afişări Răzvan Iova
Nota medie 5.3/10 din 449 voturi
   
Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a vizitat noul stadion „Ion Oblemenco” și a declarat că este încântat de arena din Bănie.

Burleanu a avut numai cuvinte de laudă la adresa stadionului: „Stadionul este o adevărată bijuterie. Cuvintele nu pot descrie bucuria pe care o vor avea suporterii la fiecare meci care se va disputa pe această arenă. Pe un asemnea stadion este și păcat să nu joci în cupele europene. Ne dorim cât mai repede să se poată juca pe acest aici și să aducem echipa națională la Craiova.” De asemenea, președintele FRF a precizat că este posibil ca echipa națională să dispute un amical la Craiova în această toamnă: ”Sper să aducem un amical la Craiova toamna aceasta, dar nu se știe dacă va fi Turcia sau o altă reprezentativă. Purtăm mai multe negocieri pentru cele două amicale pe care vrem să le jucăm până la finalul anului, pe care sper să le finalizăm zilele viitoare

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro