Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Sport
CJA Dolj, curs la standarde UEFA
0 Publicat la 7 august 2017, ora 11:42, 2846 / 643 afişări Răzvan Iova
Nota medie 6.3/10 din 279 voturi
   
În cadrul cursului de instruire al lotului de arbitri și observatori al Ligii a IV-a, Comisia Județeană de Arbitri Dolj și-a prezentat noul sponsor principal. Firma Ruris va figura pe spatele fiecărui echipament al arbitrilor.

"Fluierașii" județului au avut parte de un tratament care se ridica la nivel de Liga 1. Cursurile s-au ținut la Hotelul Golden House, locul unde a fost cazată formația AC Milan înaintea meciului cu Universitatea Craiova de la Severin. Conducerea CJA Dolj a avut grijă ca arbitrii doljeni sa fie informați de noile reguli ale Legilor Jocului prin folosirea unor proiecții video speciale, dar nu au uitat nici de comfortul acestora, fiindu-le asigurată masa la hotelul de 4 stele. Ei au fost testați teoretic și fizic, pentru ca performanța lor sa fie la cel mai înalt nivel în timpul campionatului. Testarea fizică a avut loc la terenul de la "Aripile", iar recuperarea s-a făcut la SPA-ul Hotelului Golden House. La cursul organizat de CJA a participat și președintele AJF Dolj, Horațiu Stănescu. Campionatul Ligii a IV-a va debuta pe 12 august, în timp ce ultimul eșalon județean, Liga a V-a, va începe pe 20 august.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro