Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Sport
Contra a uitat de Băluță și Bancu
2 Publicat la 15 noiembrie 2017, ora 00:02, 4840 / 839 afişări Răzvan Iova
Nota medie 6.0/10 din 398 voturi
   
În cele două meciuri ale echipei naționale de fotbal a României, selecționerul Cosmin Contra nu i-a folosit niciun minut pe cei doi jucători ai Universității Craiova.
Publicitate

Universitatea Craiova și-a inaugurat noul stadion fără doi dintre cei mai importanți jucători, Nicușor Bancu și căpitanul Alexandru Băluță, aceștia fiind convocați la echipa națională. Deși Cosmin Contra a știut de faptul că Universitatea își va inaugura o nouă arenă, iar acest lucru era un moment important pentru cei doi fotbaliști, selecționerul nu s-a bazat pe serviciile celor doi alb-albaștri în dubla cu Turcia (2-0) și Olanda (0-3). Unul dintre cei mai vehemenți contestatari ai lui Contra a fost Gică Popescu: "Băluţă este unul dintre cei mai în formă jucători din campionatul nostru. Singurii jucători pe care nu i-a folosit în ambele meciuri sunt cei ai Craiovei. Cosmin Contra trebuie să inţeleagă că nu mai este antrenorul lui Dinamo, este antrenorul naţionalei."(DigiSport)

.

 
afiseaza mai multe
nume *
Clubul ar trebui sa prezinte de indata un comunicat oficial de protest fata de situatia creeata mai ales ca cei 2 fotbalisti ai Craiovei au fost privati astfel de participarea la inaugurarea noului stadion ...
15 noiembrie 2017, 11:09
 
RESPECT GICA POPESCU ! Contra cat de mic poti sa fii !
15 noiembrie 2017, 11:00
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro