Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Sport Scene oribile pe Oblemenco
Craioveanu, jignit de suporterii echipei lui Mititelu
0 Publicat la 29 martie 2018, ora 01:32, 7950 / 7132 afişări + Revista Micapi
Nota medie 5.9/10 din 567 voturi
   
Legenda Universității Craiova, Gică Craioveanu, a fost fluierat și jignit de un grup de 200 de suporteri ai echipei înființate de Adrian Mititelu, FCU 48, formație ce evoluează în Liga a IV-a.

La finalul partidei de pe "Ion Oblemenco", Gică Craioveanu s-a dus să salute galeria Universității situată la Peluza Nord, iar după acest lucru s-a îndreptat către Peluza Sud, unde erau situați rivalii locali ai Științei. Aceștia au început să îl jignească pe jucătorul reprezentativ al Craiovei, făcându-l "mercenar" și "trădător", chiar dacă Craioveanu s-a dus doar să îi aplaude. În momentul în care a realizat că este înjurat ca la ușa cortului, acesta a sărutat sigla Universității Craiova.

 
"A fost cea mai urâtă seară pentru mine. Nu înțeleg de ce ... Sunt printre puținele persoane care iubesc la nebunie acea echipă și acel oraș și nu merit așa ceva. Consider că a fost prea mult, prea urât. Ca și persoană, ca și fost jucător al Craiovei, a fost cea mai urâtă noapte din viața mea", a declarat Gică Craioveanu, în cadrul emisiunii "Digi Sport Special"
 
De remarcat este faptul că Gică Craioveanu este una dintre legendele Universității Craiova care a susținut de la început renașterea echipei fanion a Olteniei. '''Grande' a evoluat 4 ani în tricoul Craiovei (un campionat, două cupe), reușind să fie de două ori golgheterul României (1994, 1995).
 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro