Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Sport Transfer de marcă la CSM Rm. vâlcea
CS „U“ Craiova s-ar putea lovi de el!
0 Publicat la 15 iulie 2013, ora 19:33, 4759 / 1617 afişări Claudia Vascău
Nota medie 5.9/10 din 594 voturi
   
Ultima dată a evoluat la Niki Volos (Grecia), acolo unde una dintre tribune (lungimea cea mai apropiată de teren - maximum 1 metru, se poate juca… cu manta) este „îmbălsămată“ cu plasă de sârmă pentru protejarea jucătorilor de suporterii localnici fanatici (foto: în bandă). Între 2001 şi 2002 a jucat la Craiova.

Patronul Cătălin Rufă, de la CSM Râmnicu Vâlcea, l-a transferat pe „buldozer“ (1,91 m înălţime) deoarece are experienţă enormă şi este serios în pregătire.

În plus, l-a cerut antrenorul Pelici. „A făcut pregătire cu noi la sfârşitul returului, s-a ataşat de băieţi şi de Alex Pelici şi a dorit să rămână. E cel mai de renume transfer de când am venit eu la Vâlcea. Dar nu a contat numele lui, a contat caracterul lui şi faptul că e profesionist desăvârşit” a spus patronul Rufă pentru liga2.prosport.ro.

Deşi nu s-au constituit cele două serii ale diviziei B, cel mai probabil, Victoraş Iacob (32 ani / FOTO: liga2.prosport.ro) are şanse să joace din nou pe „Ion Oblemenco“, de această dată ca adversar al echipei pentru care a jucat între 2001 şi 2002; în acea perioadă, Iacob a jucat 15 meciuri şi a marcat 3 goluri pentru „U“ Craiova.

La CSM Rm. Vâlcea, Iacob va fi şi jucător şi antrenor secund. Dacă va juca împotriva CS U Craiova, bagajul său de experienţă ar putea pune probleme echipei Craiovei.

 

Traseu sportiv

Victoraş Iacob a jucat la următoarele echipe din 1999 până în prezent: Rocar, „U“ Craiova, Progresul (Naţional) Bucureşti, Oţelul, Rapid, Steaua (2005 - 2008, 45 meciuri, 13 goluri), Kaiserslautern, CS Otopeni, Iraklis Salonic, Aris Salonic, Chiajna, Niki Volos (7 meciuri, 1 gol).

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro