Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Sport Juniorii se dau după echipa Primăriei
CSJ Ştiinţa intră sub aripa CS Universitatea Craiova
1 Publicat la 26 iulie 2013, ora 13:37, 5818 / 2039 afişări Cosmin HORJAN
Nota medie 6.0/10 din 849 voturi
   
Juniorii Clubului Sportiv Judeţean (CSJ) Ştiinţa, club aflat în administrarea Consiliului Judeţean Dolj, vor juca pentru CS Universitatea Craiova. Un proiect de hotărâre în acest sens va fi aprobat în şedinţa de plen de luni a CJ Dolj, scrie oltenasul.ro

Potrivit proiectului de hotărâre supus spre aprobare, CJ Dolj se va asocia prin clubul sportiv din subordine cu Clubul Sportiv U Craiova, condus de Pavel Badea. Astfel, grupele de juniori ale CSJ vor juca sub sigla CS Universitatea Craiova.

Directorul CSJ Ştiinţa, Bogdan Pâncu, a afirmat că entitatea pe care o reprezintă nu mai are contract de asociere cu nicio altă echipă de fotbal din ligile naţionale. Precedentul contract a expirat pe data de 1 august 2012. În legătură cu presupusele contracte pe care Adrian Mititelu le-ar fi înregistrat la FRF pentru o parte dintre jucătorii CSJ, Pâncu a declarat: „Adrian Mititelu nu a înregistrat absolut nimic la FRF. A primit doar nişte numere de înregistrare care vor deveni nule dacă nu va achita cotele de formare ale fotbaliştilor până la data de 10 august”.

Adrian Mititelu a anunţat că juniorii de la Interstar Sibiu vor juca sub sigla FC Universitatea Craiova.

 
afiseaza mai multe
Reno23
Foarte bine. Dl. Prioteasa, jos palria pt treaba asta. Felicitari ca nu v-ati inhaitat cu Booveanu
26 iulie 2013, 15:47
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro