Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Sport Mangia, cel mai bun antrenor din Liga 1 Betano
Devis Mangia: „Mulţumesc LPF pentru titlul de antrenorul turului”
0 Publicat la 18 octombrie 2017, ora 23:02, 5293 / 1219 afişări Răzvan Iova
Nota medie 6.2/10 din 510 voturi
   
În conferința de presă de astăzi, Devis Mangia, antrenorul Universității Craiova,a ținut să le mulțumească celor de LPF, dar și oamenilor din jurul său pentru titlul de cel mai bun antrenor al turului de campionat.

Italianul consideră că în acest premiu este datorat muncii depuse de către el și elevii săi: „Vreau să mulţumesc LPF pentru titlul de antrenorul turului, dar în primul rând le mulţumesc şi jucătorilor mei şi staffului tehnic. Orice premiu pe care îl primim este datorat muncii tuturor. Singurul meu gând este să fac mai bine ce am făcut până acum. Oamenii la început m-au privit cu mare neîncredere, a fost oarecum normal, eram conştient de acest lucru. A trebuit să avem răbdare, au fost dificultăţi, a trebuit să muncim şi să demonstrăm. Rezultatele din amicale şi de la începutul campionatului nu au fost prea bune, dar mă aşteptam la asta. Evident că sunt fericit pentru că munca mea şi a băieţilor este apreciată, dar nu trebuie să ne gândim la ce a fost, ci la ce va fi. Am făcut multe egaluri pe teren propriu şi va trebuie să îmbunătăţim această situaţie”, a declarat Mangia. 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro