Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Sport Steaua - Universitatea (Luni, 9 aprilie)
Fanii Științei pregătesc deplasarea la București
0 Publicat la 4 aprilie 2018, ora 14:50, 3282 / 2889 afişări Răzvan Iova
Nota medie 5.9/10 din 606 voturi
   
După ce au dus Știința pe primul loc în clasamentul mediei de suporteri pe teren propriu, oltenii pregătesc un nou asalt asupra capitalei. Luni, 9 aprilie, mergem cu toții pe Arena Națională, împinși de la spate de 70 de ani de istorie și de pasiunea care s-a făurit în cinci județe și a explodat în întreaga țară.
Luni, în a doua zi de Paști, Universitatea întâlnește FCSB, la București, într-o partidă crucială pentru bătălia de la vârful clasamentului. Doritorii pot să-și achiziționeze bilete atât de la Craiova cât și din București. Prețul unui tichet este de 5 lei.
 
La Craiova, biletele în sectorul nostru (Peluza I Nord, inelul inferior, Arena Națională) vor fi puse în vânzare încă de mâine, începând cu ora 12:00, doar la magazinul mobil al clubului, situat în Piața „Mihai Viteazul”. Programul după care va funcționa acesta este:
 
Joi și vineri: 10:00 – 19:00
Sâmbătă: 10:00 – 16:00
Luni: 10:00 – 16:00
 
La București, biletele pentru zona în care vor sta fanii Craiovei se vând în dreptul Peluzei Nord, la casele de bilete de la intrarea dinspre bulevardul Pierre de Coubertin a Arenei Naționale. Acestea sunt deschise DOAR sâmbătă între orele 11 și 19 și luni (în ziua meciului) de la ora 11 până la începerea partidei. Duminică, în prima zi de Paști, nu se pot achiziționa bilete.
Deplasarea suporterilor Științei la București este organizată EXCLUSIV de Peluza Nord Craiova și asigurată cu microbuze și autobuze, în funcție de cerere. Costul transportului dus-întors este de 25 LEI și doritorii trebuie să contacteze un membru al galeriei sau să trimită un mesaj privat paginii de Facebook „Peluza Nord Craiova”.
 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro