Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Sport
Fetele de la SCM Craiova, aplaudate de 20.000 de oameni
0 Publicat la 20 aprilie 2018, ora 02:04, 5324 / 4676 afişări Răzvan Iova
Nota medie 6.0/10 din 1435 voturi
   
Fetele de la SCM Craiova au fost prezentate publicului aflat pe “Ion Oblemenco’ la meciul dintre Universitatea Craiova și FC Botoșani. De asemenea, lovitura de start a fost dată de Bogdan Burcea și fiul său, David.

Performanța istorică a echipei de handbal feminin SCM Craiova nu a trecut neobservată, fiind o emulație incredibilă în jurul acestei echipe. Craiovencele au avut parte de o prezentare extraordinară pe arena din Bănie, înainte de Univesitatea - Botoșani. Echipa și staff-ul tehnic condus de Bogdan Burcea au fost aplaudați de cei peste 20.000 de oameni prezenți la meci. De asemenea, Peluza Nord Craiova a avut un recital alături de componentele de la SCM. De remarcat este că antrenorul Burcea și-a prelungit contractul pe încă doi ani. Vă reamintim că SCM Craiova s-a calificat în finala Cupei EHF, după ce au trecut de turcoaicele de la Kastamonu. Craiova va înfrunta Viper Kristiansand în marea finală, iar returul se va juca în Polivalenta din Bănie.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro