Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Sport Comunicat CS Universitatea Craiova
CS „U“: „Avem legitimitatea să purtăm numele Universitatea Craiova“
2 Publicat la 16 august 2013, ora 10:05, 4705 / 973 afişări Cosmin HORJAN
Nota medie 6.2/10 din 403 voturi
   
Ministerul Educaţiei şi-a dat acceptul pentru ca CS Universitatea Craiova să reînfiinţeze secţia de fotbal, desprinsă din club în anul 1992, anul în care secţia s-a rupt de clubul-mamă.

Reprezentanţii clubului susţin că CS Universitatea este singurul club care are dreptul de a purta numele Universitatea Craiova.

„În 2013, după mai multe încercări, CS Universitatea Craiova a primit acceptul Ministerului Educației Naționale de a reînființa secția de fotbal. A fost un prim pas, esențial de altfel, pentru a demara acest nou proiect. Cu o istorie de 65 de ani, Clubul Sportiv Universitatea Craiova este singurul care are dreptul să poarte numele Universitatea Craiova dintre toate cluburile cu activitate sportivă. Nu trebuie să ceară aprobare de la Universitatea din Craiova ori de la Ministerul Educației Naționale pentru a purta acest nume, pentru că l-a purtat dintotdeauna.

Avem legitimitatea să purtăm numele Universitatea Craiova și avem datoria să reînviem spiritul alb-albastru, să bucurăm din nou sutele de mii de români care s-au identificat și au iubit alb-albastrul Universității!”, se arată într-un comunicat de presă.

 
afiseaza mai multe
ZORRO
Echipa familiei MITITELU este simbolul CRAIOVEI al OLTENIEI .Mostenitorul boierului Negoescu va va reda stimati suporteri ai F.C. mititelu SRL mandria de a apara cinstea si onoarea familiei .Cumparati actiuni cu 7 EURO si veti contribui in acest sens .Hai FC mititelu SRL .Sclavii OBLEMENCO,DESELNICU,NITA ,PAPUC,BALACI,CARTU,STEFANESCU,CRISAN,UNGUREANU,CAMATARU,TILIHOI,LUNG,TICLEANU,DONOSE,CRAIOVEANU,CRISTESCU,BADEA,BICU,BICA,STANGA au muncit pentru palmaresul familiei mititelu platiti cu sudoarea muncii de catre BLONDU,POSTASU,LUBENITA si SPANU . jALNIC NU DAR ADEVARAT .
16 august 2013, 13:16
 
primo
Madaline lasa-ne, ai uitat cand mititelu a mutat singur si nesilit de nimeni echipa la Severin, ai uitat de cele 2 retrogradarii, de dezafiliere, de scandaluri etc? Forza CSU
16 august 2013, 10:49
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro