Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Sport Mulţumit de cantonament
Gane vrea un joc spectaculos din partea Craiovei în Liga 1
7 Publicat la 10 iulie 2014, ora 11:39, 4208 / 1687 afişări Cătălin Praja
Nota medie 6.0/10 din 740 voturi
   
Craiova a terminat contonamentul din Slovenia cu o victorie categorică, 4-1 cu Şampion Ceşlje. La finalul meciului, antrnorul Jerry Gane a făcut o radiografie a stagiului de pregătire.

“Au fost două săptămâni bune, cu antrenamente zilnice. Atât pentru mine, cât şi pentru staff-ul meu tot ceea ce ne-am propus aici am realizat. Implicarea jucătorilor a fost una bună. Nu numai antrenamentele, dar şi cele cinci jocuri pe care le-am avut ne-au prins foarte bine în această perioadă. Pas cu pas noii veniţi au reuşit să se integreze. Au lucrat bine la antrenamentele fizice, dar şi cele cu mingea, şi bineînţeles cele tactice. Pentru că au venit foarte mulţi jucători care nu se cunoşteau, practic este o echipă nouă pe care o construim eu şi staff-ul meu. Să fac o paranteză au venit inclusiv jucători pe care nu i-am avut de la începutul pregătirii, mă refer la Kay, Madson, Acka, care vin după lungi perioade de absenţă, fără jocuri. Dar au recuperat prin dorinţă”, a declarat Jerry Gane. Antrenorul a mai declarat că este mulţumit de lot şi că există concurenţă pe fiecare post în parte.

 

Nuno Rocha aşteptat la echipă

 

Gane nu s-a ferit să abordeze subiectul Nuno Rocha, jucător care a semnat cu o altă echipă din Portugalia. “Îl aştept la echipă, este un jucător pe care noi ne bazăm. L-am învoit pentru că a invocat o tragedie în familie. Pe parcurs nu ştiu ce s-a întâmplat, a fost influenţat să semneze cu Maritimo. Cred că a fost o greşeală de care nu şi-a dat seama. A rămas ca persoanele din conducere să discute cu impresarii, eu zilele următoare îl aştept la echipă. Cu siguranţă va primi o amendă, dar asta nu înseamnă că nu va continua”

 

Primul 11, conturat şi nu prea

 

În mare deja m-am decis. Doar că majoritatea jucătorilor s-au implicat foarte bine la antrenamente, aşa că am variante. Este bine că am acest dubiu în privinţa primului 11, deoarece cei care intră ştiu că au o concurenţă puternică şi atunci când prind locul de titular trebuie să joace foarte bine.

 

 

 
afiseaza mai multe
GARDA VECHE STIINTAe
@Gane Antrenor. Baete,cu mic cu mare,toata lumea stie tactica de atac,pe gazon,VEZI CUM LE DAI TU! AMANUNTE!? BAIETILOR INTR-O SINGURA DIRECTIE, SE NUMESTE INAINTE CU PASE PRECISE.(ALANDALA CU LATERALE PREA MULTE! MAI BINE MERGI ACAS, INVARTECUSIURILE, ERAU VALABILE PT DOBRIN SI MAI PUTIN ZISII). fotbalisti
11 iulie 2014, 11:20
 
Dan
Partea optimista din CRAIOVA vede primele 3 meciuri RAPID victorie pt CSU,PANDURII victorie CSU,Steaua egal,iar cea negativista Rapid victorie CSU,PANDURII,STEAUA pierdem,ce credeti va mai fi GANE antrenor daca iasa a 2 parte?Eu zic ca nu,sa mai lase jocul spectaculos sa mai ceara jucatori de valoare in aparare ca suntem varza,nu ai voie cu o echipa de liga3 sa aiba aia atatea ocazii!!!!
11 iulie 2014, 10:32
 
nume *
da este bine sa jucam si spectaculos dar sa nu uitam ca fotbalul se joaca pe goluri si ati vazut ce a patit brazilia cu jocul spectaculos ... acum fotbalul se bazeaza pe forta si rezistenta in teren domnule jery si mai putin spectacol decat atunci cand vom conduce o echipa cu trei patru goluri diferenta sa jucati si pentru noi spectatorii...
10 iulie 2014, 17:27
 
CS "U"
Ura acumulata de suporteri importiva acestui asa-zis antrenor se va revarsa inca de la prima intalnire cu publicul asupra impostorului si, din pacate, si asupra celor din jurul sau. Toata lumea asteapta adevaratul inceput al CS U in liga I. Acel inceput fara impostorul Gane pe banca tehnica. DEMISIAAAAA!
10 iulie 2014, 16:50
 
transferuri - nu mai vine nimeni
Hamza costa 350000 de euro,si salariu de cel putin 300000 pe an,deci nici o sansa. Luchin costa 100000, iar jucatorul vrea 200000 pe an, mult peste buhetul echipei. Curtean, Banga si Dore pot veni gratuit, dar vor cel putin 150000 pe ansalarii.. Nu cred ca mai vine cineva, macar pe astia pe care ii sa avem sa ii inregistreze Felix si sa le asigure cartea verde!!! Ca e vraiste. la club!! Hai Stiinta!!
10 iulie 2014, 16:24
 
antrenor pe cand??
Toate bune si frumoase, mai ales daca vine si untrenor la echipa!!
10 iulie 2014, 15:04
 
UCV
CONTRACTUL LUI NUNO ROCHA A FOST DECLARAT NUL DE NACIONAL IERI SEARA DIN CAUZA CA SEMNASE DEJA CU CSU SI RISCAU INTERDICTIE LA TRANSFERURI SI OUT DIN EUROPA! P.s. cica o sa mearga la FIFA impotriva jucatorului deoarece le-a spus ca este liber de contract, Rocha riscand astfel o suspendare de 6 luni.
10 iulie 2014, 14:06
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro