Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Sport Îndrăgitul doctor din Filiaşi speră în renaşterea fotbalului craiovean
Irinel Popescu: Nu cred că va fi pace în fotbalul din Bănie
0 Publicat la 3 decembrie 2013, ora 16:29, 2611 / 220 afişări A.I.W. (Bucureşti)
Nota medie 6.6/10 din 86 voturi
   

Apreciatul profesor Irinel Popescu a declarat publicaţiei „wowbiz“ că iubeşte două sporturi, dintre care unul e fotbalul. Firesc, pentru că e oltean din Filiaşi. „Îmi aduc aminte ca si cum s-ar fi întâmplat ieri… de primele meciuri pe care Universitatea le-a disputat în campionatul României. Mergeam foarte des la stadion. Craiova a fost tot timpul un centru fotbalistic puternic, care a furnizat talente uriaşe. Din păcate, nu am reuşit să ajung la niciun meci pe care Craiova Maxima l-a disputat pe teren propriu în acea campanie europeană din Cupa UEFA, din anii '80, când a reuşit să ajungă în semifinale“.

 

■ I-a iubit pe Sandu Boc şi pe Ilie Balaci. „Mie mi-a plăcut foarte mult Sandu Boc, era magistral în teren, un real talent”. Iar despre Balaci, profesorul a spus că a fost un „artist al balonului“.

■ Urmăreşte „meciul“ din Bănie (care e cam pe sfârşite…). Irinel Popescu e la curent cu tensiunea din Bănie, iscată între cele două echipe rivale, CS „U“ şi FC U. „Totul pleacă de la o luptă de orgolii foarte mare, care, acolo, în zona Olteniei, este cât se poate de prezentă. Eu mi-aş dori ca fotbalul oltean să renască, iar Craiova să aibă, din nou, o echipă emblematică pe prima scenă fotbalistică a ţării”, consideră profesorul. Irinel nu crede însă că se va face pace prea curând între cele două grupări. Prin urmare, una va renaşte, alta va muri...

■ Tenis cu un actor. În afara fotbalului, profesorul iubeşte şi tenisul de câmp, practicând acest sport, în timpul liber, în compania actorului Horaţiu Mălăele, cu care e vecin de bloc.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro