Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Sport Dinamo - Craiova, astăzi, ora 20:45, DigiSport, TelekomSport, LookPlus
„Leii” vor să le sape „groapa” dinamoviștilor
0 Publicat la 4 februarie 2018, ora 12:23, 2198 / 1874 afişări Răzvan Iova
Nota medie 5.9/10 din 419 voturi
   
Universitatea Craiova joacă astăzi, de la 20:45, împotriva formației Dinamo București, într-un meci contând pentru etapa cu numărul 23 din Liga 1 Betano. Dacă Dinamo pierde, alb-roșii au șanse infirme de a mai prinde play-off-ul.

După 22 de etape, echipa lui Devis Mangia se clasează pe locul 3 al Ligii I, având 43 de puncte, în timp ce dinamoviștii se află pe un dezonorant loc 7, acumulând doar 34 de puncte. Universitatea se află la 7 puncte de liderul FCSB și la 6 puncte de ocupanta locului 2, CFR Cluj.  Pentru a ajunge pe locurile 5 sau 6, "câinii roșii" sunt obligaţi să câștige meciul din Ștefan cel Mare cu Știința. În ultima partidă a anului 2017, Craiova a obținut o victorie impresionantă în fața CFR-ului, scor 2-1, în Bănie, în timp ce Dinamo a remizat la Timișoara, 0-0, cu Poli. Italianul Mangia nu se va putea baza pe Kelic, suspendat pentru cele 4 cartonașe galbene primite în actuala stagiune, dar nici pe căpitanul Alex Băluță, acesta primind cartonașul roșu în etapa a 22-a. 

Devis Mangia: "Va fi un meci dificil, cu o echipă care luptă pentru prezența în play-off, care a schimbat foarte mulți jucători, dar foarte bună. Ambele meciuri cu Dinamo sunt importante, dar primul este prioritatea noastră. Și cel din Cupă este important, Cupa fiind unul dintre obiectivele noastre. Îmi doresc să văd un meci frumos, de calitate, așa cum au fost cele cu Viitorul și CFR Cluj, dar nu știu ce se va întâmpla duminică. Cu siguranță voi juca cu cea mai bună formulă de echipă. Nu știu de aportul câtor fani vom beneficia pe stadionul Dinamo. Dacă ar fi fost după mine s-ar fi jucat pe Arena Națională, dar Dinamo este clubul organizator și ei vor în Groapă. Mergem în Șoseaua Ștefan cel Mare să jucăm și, dacă tot vorbim despre suporteri, am văzut ce pot face fanii noștri în meciurile de acasă și sunt convins că vor face o atmosferă extraordinară și acolo".

 

Echipe probabile:
 
Dinamo: Penedo - Romera, Nedelcearu, Katsikas, Olteanu - Mahlangu, Monroy - Hanca, Nistor, Pesic - Nemec
Universitatea: Calancea - Popov, Ferreira, Briceag - Martic, Zlatinski, Mateiu, Bancu - Gustavo, Mitriță, Burlacu
 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro