Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Sport Poli Iași - Univ. Craiova, sâmbătă, ora 19:15
Mangia: „Trebuie să reîncepem bine”
0 Publicat la 13 octombrie 2017, ora 14:23, 2705 / 654 afişări Răzvan Iova
Nota medie 5.9/10 din 316 voturi
   
Antrenorul Universității Craiova, Devis Mangia, și jucătorul Nicușor Bancu au prefațat partida cu CSM Poli Iași, meci ce va avea loc sâmbătă, ora 19:15, pe stadionul „Emil Alexandrescu”.

Devis Mangia este conștient de faptul că urmează un meci foarte greu la Iași:„E un meci complicat, în primul rând pentru că vine după o pauză, iar întreruperea precedentă nu ne-a priit, dar de data aceasta trebuie să reîncepem bine, pentru că Iaşiul este o echipă competitivă, care dezvoltă un joc de calitate, are jucători tehnici şi rapizi în atac, Jo, Kizito, Platini, Cristea. Nu trebuie să luăm în calcul partida pe care au pierdut-o cu Viitorul, pentru că nu au avut linia defensivă la dispoziţie”. Antrenorul Craiovei a vorbit și despre noul stadion: „Stadionul nou este unul fantastic, spre exemplu în Italia sunt doar două stadioane de acest gen, cum avem la Craiova. Ne dorim să-l inaugurăm cât mai curând”. Italianul și-a cerut scuze în numele ziariștilor italieni, care nu s-au documentat în legătură cu cerșetorul ce se dădea drept Nicolae Negrilă: „După părerea mea, ziariştii italieni au făcut o eroare foarte mare. Cred că lucrul cel mai bun acum ar fi să-şi ceară scuze. Încep eu prin a-mi cere scuze pentru compatrioţii mei”.

 

Nicușor Bancu, proaspăt debutant la echipa națională, a recunoscut că nu a făcut junioratul și că s-a apucat de fotbalul profesionst  la 18 ani: „M-am apucat de fotbalul profesionist la 18 ani, practic nu am avut juniorat şi am reuşit în acest timp să ajung în Liga I şi apoi la echipa naţională. Îmi doresc să fiu sănătos, asta este cel mai important. Nu am realizat mare lucru, trebuie să muncesc mult mai mult şi să mă impun la club şi la naţională”. Bancu știe de ce este capabilă CSMP Iași: „Ne va aştepta o partidă foarte grea, mai ales că jucăm în deplasare, cu o echipă bună, au jucători de viteză. Am pregătit  meciul bine şi sper să ne impunem, fiindcă vrem să rămânem pe primele locuri. Ultima dată când am jucat la Iaşi nu am avut o prestaţie bună, am fost schimbat în prima repriză, sper să îmi iau revanşa”.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro