Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Sport
Mulţescu vrea mai multă eficienţă în faţa porţii
0 Publicat la 20 septembrie 2016, ora 09:25, 2905 / 1077 afişări Micapi
Nota medie 5.8/10 din 498 voturi
   
Antrenorul oltenilor se declară nemulţumit de ratările echipei alb-albastre.

Mulţescu nu a ezitat să îşi declare nemulţumirea pentru atacul slab al Craiovei şi a prezentat şi o scurtă avancronică a meciului care va avea loc mâine, cu Chiajna.

 

“Ne așteaptă o deplasare de șase puncte pentru că și Voluntari ocupă o poziție apropiată de play-off. Este important să câștigăm împotriva unei echipe care vrea să ajungă în primele șase. Voluntariul a arătat forță de joc în meciurile de pe teren propriu, a obținut victorii spectaculoase, cu goluri multe. Față de echipa pe care am antrenat-o eu, au apărut jucători noi, Cernat și Ivanovici, care pot face diferența. În față stau bine, dar au probleme în defensivă, fapt vizibil și în ultimul meci. Ne dorim să profităm de ele. Dar, în primul rând, trebuie să trecem peste semieșecul de ieri și să abordăm meciul la victorie. Obiectivul meu personal este să câștig fiecare meci, iar cel mai greu va fi primul, adică jocul de miercuri. Dat fiind că meciurile sunt la distanță de două zile este posibil să apară schimbări în primul 11. Nu consider că împotriva celor de la CFR și Chiajna am făcut meciuri slabe, problema este că nu am câștigat. Dorim să jucăm mai bine și să fim mai eficienți“.

 

Simon Măzărache: „Nu va fi un meci ușor la Voluntari, este una dintre echipele bune ale campionatului în special pe teren propriu. Au jucători care pot face diferența. Personal, îmi doresc să marchez meci de meci. Am până acum patru goluri, iar la Voluntari vreau să-l dau pe-al cincilea. Doresc să înscriu cât mai mult, să-mi ajut astfel echipa“.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro