Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Sport Gică ştie ce-i poate pielea
Negocieri dure pentru Mitriţă Jr.
5 Publicat la 13 iunie 2014, ora 21:55, 6442 / 1871 afişări A.I.W. (Bucureşti)
Nota medie 6.1/10 din 433 voturi
   
Adevărata perlă pe care CS „U“ o vrea de la Viitorul Constanţa este Alexandru Ionuţ Mitriţă (19 ani), dar Hagi negociază foarte dur şi cere un preţ cam piperat pe jucător. Negocierile continuă.

Nepotul fostului fundaş cu acelaşi nume al echipelor Electroputere, U Craiova şi Steaua, care de altfel este şi mentorul tânărului jucător, doreşte să revină acasă. După informaţiile noastre, în solda lui Hagi, Alex a avut un salariu mititel - 1000 de euro pe lună, iar în Bănie ar câştiga mult mai bine. Din partea jucătorului nu este nicio problemă. Impedimentul constă în faptul că Gică Hagi cere în jur de 400.000 euro. Suma cerută de proprietarul Viitorului Constanţa este mai mare şi decât cele cheltuite cu aducerea celor doi jucători din Portugalia, Kay şi Nuno Rocha.
• În septembrie 2013, Steaua l-a luat pe Mitriţă provizoriu pentru campania echipei de juniori în Champions League. Deşi Steaua a vrut să-l reţină în Ghencea şi după aventura în ligă, Hagi nu a acceptat suma propusă, aşa că fotbalistul a revenit la Viitorul. Mai uşor s-a despărţit de Târnovan, un alt talent al Viitorului, cotat acum mult mai bine decât Mitriţă, ceea ce înseamnă însă că Hagi îi intuieşte craioveanului o carieră de şi mai mare succes.
• Mitriţă Jr. e un jucător ofensiv, scund, tehnic şi foarte rapid (un jucător gen Bumba de la ASA, genul care-i place lui Piţurcă), acoperind tot frontul secund de atac din spatele vârfului central, de pe stânga pe dreapta. Tânărul jucător are deja un palmares ca junior internaţional - 1 meci pentru România Under 21, 6 meciuri şi 1 gol pentru Under 19 (acum câteva zile, contra Norvegiei, la Mogoşoaia, în ultima etapă a turului de elită), 1 meci pentru Under 18 şi 3 pentru Under 17. Mitriţă a debutat în Liga I pe 25 februarie 2013 în meciul Astra - Viitorul Constanţa 2-0. În sezonul recent încheiat a jucat 913 minute (în 15 meciuri). A evoluat cap - coadă în 4 partide.
• Primul gol in Liga I, unul de trei puncte - vital pentru evitarea retrogradării,  l-a marcat pe 21 mai 2014, în partida Viitorul Voluntari - Ceahlăul Piatra Neamţ 1-0. Tot în sezonul recent încheiat şi-a trecut în palmares şi un assist.
• Alex Mitriţă s-a născut pe 8 februarie 1995 la Craiova.
 

 
afiseaza mai multe
Dan
Booveanul e disperat sa-l plaseze oe Gigi Adrian Jr::)) Cica nu a mai jucat de 3 ani, dar e in primii 3 din tara... Lotul e cam gata, cam stufos, mai sunt cativa de disponibilizat, gen Ionescu, Carja, Tomic, Voinea, Irimia, Plesan, Izvoranu, Patriche... Daca pleaca Izvo, mai trebuie un fundaas central. Nu stii ce o sa facem cu Avramia, noroc c ae luat fara bani, liber de contract, asta era rezerva si la Iasi, nu are fata de liga 1.. Il trimitem la Slatina, viitorul satelit!!
14 iunie 2014, 15:35
 
Cunoscator
O sa vedeti cand ajung la noi toate sperantele asrea ca sant pacaleli deale lui hagi . Osa vedeti sint doar vrajeli care au jucat bine in meciuri aranjate sa nu pice viitorul din liga 1 . Rusine de aceea nu avem fotbalisti adevarati in romania si ne meritam soarta. Sanatate va doresc si mult noroc.
14 iunie 2014, 15:34
 
Cleo
Marc e nepotul lui Pinalti si ca atare l-au umflat cu pompa timp de 2 ani. Au incercat sa ni-l bage pe gat din iarna. Asa ca lasati-o moale cu jucatorul asta
14 iunie 2014, 10:59
 
costello
Mai bine il luati pe Marc,de la Ceahlaul,costa 300 000 euro.Iar lui Plesan si Izvoranu,dati-le drumul sunt la sfarsit de cariera si sunt foarte lenti,incetinesc echipa si jocul.Chiar si Varga,Curelea si Ferfelea,ar trebui sa le dati drumul,sunt lenti si nu joaca cu sufletul pentru echipa,o fac doar pt.bani,mai ales Varga,joaca un meci si 3 se da lovit.Pacaleste fotbalul,dar nu vede nimeni si nimeni nu ia atitudine.
14 iunie 2014, 09:03
 
vlad
voi vreti sa luati numai ieftin si ce-i bun. cine credeti ca-i prost. asa ati zis si de serban si a ajuns o rezerva de lux.acum v-ati dat de gol cata avere ati dat pe cei doi din portugalia. noi stiam ca au o cotatie f slaba si din cauza asta i-ati luat.tot asa faceti transferuri adica daca se poate si de gratis. deaia aveti muti si slabi continuati ca ajungeti de rasul curcilor cu planul vostru
14 iunie 2014, 00:00
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro