Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Sport AC Milan - U Craiova, 3 august, ora 20:45 (21:45 – ora României)
Se pun în vânzare biletele pentru meciul de pe " San Siro"
0 Publicat la 29 iulie 2017, ora 12:26, 2130 / 498 afişări Răzvan Iova
Nota medie 6.0/10 din 229 voturi
   
Clubul Universitatea Craiova a anunțat prețul biletelor pentru returul cu AC Milan, partida ce se va desfășura pe “San Siro“, pe 3 august.

Oficialii olteni au emis un comunicat în legătură cu tichitele de acces pe stadion și cum se pot procura "Universitatea Craiova păstrează în continuare șanse la calificarea în play-off-ul UEFA Europa League, în ciuda înfrângerii la limită din meciul tur de pe stadionul „Municipal” din Drobeta Turnu Severin. Prin atașament, dorință și devotament putem să mutăm munții din loc! Asta ne-au dovedit joi seara Leii din Bănie. Prezența voastră la returul de pe „San Siro” este vitală.

Suporterii Universității Craiova vor primi inelul 3 – zona „verde”, de la sectoarele 343 până la 360. În total, capacitatea disponibilă este de 5.535 de locuri.  Intrarea fanilor se va face pe la porțile 4, 5 și 6. Prețul unui bilet este 110 RON.

Biletele pot fi achiziționate astfel:

  • Începând de sâmbătă, 29 iulie, ora 12:00, la magazinul mobil;
  • 0nline, accesând link-ul: http://www.eventim.ro/ro/bilete/ac-milan-universitatea-craiova-milano-stadionul-san-siro-469666/event.html (Veți primi un voucher cu care veți merge, în ziua meciului, la casa de bilete de langa sectorul oaspeților a stadionului San Siro, unde voucherul se schimbă cu bilet de acces. Fiecare posesor de voucher care dorește schimbarea lui în bilet pentru meci trebuie să se prezinte la Stadionul San Siro cu voucher-ul tipărit și cu un act de identitate valid pentru a putea ridica biletul.)

IMPORTANT! Joi, în ziua meciului nu se vând bilete. Această zi este rezervată preschimbării voucherelor în bilet.

Conform legii din Italia, în momentul achiziționării biletului, fiecare persoană TREBUIE să furnizeze următoarele date:

  • Nume
  • Prenume
  • Data nașterii
  • Locul nașterii
  • Sexul

Fiecare bilet se ridică personal iar datele dumneavoastră vor fi trecute într-un tabel. Imediat după achiziționarea biletului, este necesar ca numele și prenumele să fie scrise pe bilet cu pixul. De asemenea, este OBLIGATORIU să aveți la dumneavoastră un act de identitate în momentul intrării pe stadion. Pentru orice alt detaliu, clubul nostru vă stă la dispoziție."

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro