Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Sport Simbolic, Mititelu îngroapă şi stadionul
VIDEO / Stadionul se dărâmă. „U“ va juca pe cea mai tare arenă din Europa
6 Publicat la 25 noiembrie 2013, ora 16:12, 9947 / 1720 afişări MICAPI
Nota medie 6.1/10 din 683 voturi
   
Proiectul colosului fotbalistic CS Universitatea Craiova merge mai departe, fără a se împiedica de un impediment mititel

De joi încolo, în orice moment, buldozerele vor intra în bătrânul Central pentru a face loc noii bijuterii. Adrian Mititelu este martorul posac al renaşterii fotbalului din Bănie. Totuşi, pentru banii pierduţi merita şi el o mică fumigenă de glorie. Să rupă şi el un afiş, să dea şi el un bocanc la o uşă.

Silvian Cristescu a fost puţin cinic şi a declarat: „Bravo lui că a intrat! Dar să se bucure cât mai are timp, că în curând stadionul va fi dărâmat! N-o să mai joace nici el nici noi pe el! Sunt dezamăgit de două lucruri: că nu l-am învins și că un proiect solid și serios nu a prins la public! Dacă am fi câștigat, noi am fi fost aplaudați”

În acest sezon, CS Universitatea mai joacă o dată, la Reşiţa, iar Mititelu poate pentru ultima oară va lua loc pe stadionul care mereu ne va aminti, când vom privi pozele, de mediocritatea mandatului său. Şi falimentul bate la uşă. Când o să deschidă, o să-l vadă pe Vărul (nu pe Joavină, desigur)

Drum bun în viaţă, Adrian Mititelu! 

Uite şi o dedicaţie (gratuită), de la un sârb cu inimă de oltean...

 
afiseaza mai multe
Catalin Lazureanu
text *
12 decembrie 2013, 17:01
 
Gica Perpet
bravo MICAPI, sînteti al mai tare ziar din Europa !!! bravo, dar stergeti acel video, e ridicol
28 noiembrie 2013, 16:43
 
iulius
Bagatil pe ordinarul asta odata la puscarie sper ca CSU sa mearga mai departe in acest proect puternic iar Olguta pe care o consider o fata desteapta sai dea cu flit milogului care isi bate joc de niste fosti fotbalisti care au facut ceva pentru orasul Craiova iar acelor asazisi suporteri care au injurat pe Craioveanul si ,etc . Le trasmit sa mearga la un magazin de prafuri si sa se aprovizioneze ca vor avea o iarna grea . Forta CSU forta Olguta si multa muie lui Mititelu si celor care il pupa in cur .
26 noiembrie 2013, 15:01
 
nume *
Rugam cs universitatea sa nu se lase/indusa si sa mearga lnainte noi santem alaturi de ei noi nu mai vrem minciuni din partea minciunelului vrem echipa serioasa
25 noiembrie 2013, 21:57
 
Craioveanu
Minciunelu vinde 35% din actiuni primariei ,dar are peste11 milione euro datorii, 7 la fisc 4 ,lui piturca .Ce sa cumpere primaria ,cand societatea lui mititelu e in faliment iminent.?Datorii ,pagube.Olguta ,mai bine sa faci o echipa de baschet de top decat sa sustii financiar mascariciul si excrocul national Minciunelul.Este clar ca individul nu are un franc ,e disperat si vrea sa vanda primariei pielea ursului din padure.Solomon a gresit capital cand a platit 500000e lui Mititelu.Olguta sub nici o forma sa nu repeti greseala fostului primar.
25 noiembrie 2013, 15:42
 
boney m
multumesc din inima MICAPI .sunt alaturi de voi . cs universitatea craiova trebuie sa si continue drumul pe care l a inceput . va urez voua, conducatorilor , jucatorilorsi de la cs universitatea craiova multa sanatate si sa auzim numai de bine. sunt alaturi de voi.
25 noiembrie 2013, 15:34
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro