Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Sport
Universitatea a început pregătirea în Turcia
0 Publicat la 7 ianuarie 2018, ora 12:47, 2660 / 2435 afişări Răzvan Iova
Nota medie 5.9/10 din 285 voturi
   
Devis Mangia și elevii săi au ajuns în cursul zilei de ieri în cantonament și au efectuat și primul antrenament pe pământ turcesc.
Condițiile în care stau jucătorii Științei sunt de cinci stele, astfel că pregătirea centralizată se va desfășura la cel mai înalt nivel. Hotelul Papillon Belvil a fost deschis în anul 1992, renovat în urmă cu cinci ani, având o suprafață totală de 90.000 mp. și se află situat chiar la 100 de metri de plajă. Fotbaliștii noștri vor avea parte și de un centru SPA & Wellness:  baie turcească, camere de aburi, saune, piscine interioare încălzite, jacuzzi, centru de fitness, camere de tratament și o suita spă privată de lux, plus multe alte tratamente spa. Hotelul cuprinde și un Centru Sportiv la aproximativ trei kilometri distanță, cu cinci terenuri de fotbal de cea mai înaltă calitate. Toate terenurile au instalații de nocturnă, iar gazonul se prezintă în condiții excelente. 
 Video: ucv1948.ro
 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro