Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Sport
Universitatea Craiova și-a prezentat achizițiile din această iarnă
0 Publicat la 1 februarie 2018, ora 21:34, 2408 / 2079 afişări Răzvan Iova
Nota medie 6.0/10 din 410 voturi
   
În cadrul conferinței de presă de astăzi, clubul Universitatea Craiova și-a prezentat cele două transferuri ale iernii: Ovidiu Bic și Dominik Glavina.
Publicitate

Croatul Dominik Glavina a sosit gratis la gruparea din Bănie și a declarat: „Sunt foarte fericit că am ajuns aici, îmi place oraşul, stadionul, am venit la o echipă mare, cu jucători de valoare. Sper să dau totul şi să fac lucruri bune aici. Am luat decizia de a veni la Craiova pentru a face un pas înainte în cariera mea. Calităţile mele: fac ambele faze, sunt bun în duelurile unu contra unu şi am demonstrat în sezonul trecut că pot marca multe goluri”. De asemenea, președintele Marcel Popescu a spus despre Glavina:„Glavina a fost în probe în Antalya şi i s-a dat şansa să continue proba în campionat, urmând ca prestaţiile lui să ne convingă dacă îl vom păstra şi din vară. Este un profil de jucător pe care îl căutam şi sper că l-am găsit în el”. 

Gaz Metan Mediaș l-a lăsat pe Ovidiu Bic la Universitatea Craiova pentru o sumă de transfer de 200.000 de euro. „Mă bucur foarte mult că am ajuns la Craiova, este o echipă mare, cu suporteri extraordinari. Prima oară când am jucat împotriva Craiovei a fost acum un an şi mi-a plăcut stilul lor de joc”, a declarat Bic la conferința de presă.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro