Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Sport U Craiova - FC Botoșani 1-0
Victorie în stil italian pentru Craiova
0 Publicat la 13 august 2017, ora 19:47, 3428 / 531 afişări Răzvan Iova
Nota medie 5.8/10 din 258 voturi
   
În primele 5 etape, FC Botoșani adunase 4 victorii și un egal și se anunța un adversar incomod pentru Universitatea Craiova. Craiovenii i-au administrat primul eșec liderului Ligii 1, iar golul gazdelor a fost marcat de Hristo Zlatinski (’79).
Publicitate

Marile ocazii ale primei părți le-au aparținut moldovenilor. Roman și Serediuc au ratat deschiderea de scor, arătând faptul că Botoșani nu se afla întâmplător pe prima poziție a clasamentului. Elevii lui Devis Mangia au ieșit mai montați de la cabine, iar lovitura liberă a lui Gustavo trece puțin pe lângă poartă. Calancea are o intervenție salvatoare în fața lui Popa ('59). Golul victoriei a venit cu zece minute înainte de final, când Zlatinski a reluat cu intr-un metru și marchează.Până la final, Craiova a dominat teritorial partida, însă tabela de marcaj nu s-a mai modificat. Universitatea ajunge la a treia victorie în acest sezon și a doua consecutivă. În următoarea etapă, "juveții" se deplasează la Ovidiu, unde vor înfrunta campioana FC Viitorul Constanța.

 

"U" Craiova: Calancea - Dimitrov, Kelic, Barthe (Spahija '63), Briceag - Mateiu (Bancu '73), Zlatinski - Gustavo, Mitriţă, Burlacu (Screciu '72) - M. Roman. Antrenor: Devis Mangia.

 

FC Botoşani: Cobrea - Patache, Burcă, Miron, Muşat - Cucu (Tincu '30), Bordeianu (Ciaccheri '83) - Roman, L. Fulop (Moruţan '14), Serediuc - D. Popa. Antrenor: Costel Enache.

 

Cartonaşe galbene: Briceag '34, Barthe '52, M. Roman '69 / Serediuc '53, Bordeianu '56, Roman '72 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro