Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Sport
Craiova și-a stabilit amicalele din Malta
0 Publicat la 9 ianuarie 2017, ora 16:10, 2294 / 618 afişări Răzvan Iova
Nota medie 5.2/10 din 241 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!
Universitatea Craiova va întâlni St. Gallen, FC Hibernians și RZ Pellets WAC în cantonamentul din Malta.
Publicitate

Conducerea Universității Craiova și-a stabilit adverversarele din stagiul de pregătire din Malta. Juveții vor disputa meciul cu elvețienii de la St. Gallen pe data de 14 ianuarie, după 4 zile vor juca împotriva formației FC Hibernians, iar ultimul meci va avea loc contra echipei austrice RZ Pellets Wac pe 25 ianuarie. 

În primul amical al anului, "Știința" a remizat, scor 1-1, cu formația Fortuna Dusseldorf.

 

Două titluri de campioană are St. Gallen în cei 137 de ani de istorie. Ultimul, cel din 2000, cu Jerry Gane în teren. Fostul jucător și antrenor al Universității Craiova a avut o perioadă extrem de prolifică sub culorile grupării elvețiene, cu 52 de goluri marcate în 117 apariții. FC St. Gallen ocupă locul șase în Superliga din Elveția.

 

11 campionate, 10 Cupe și 3 SuperCupe ale Maltei are FC Hibernians în palmares. În actuala stagiune se află pe locul 2 în clasament, la un punct distanță de liderul Balzan. Formația malteză se bazează pe un nucleu de 6 jucători brazilieni: Renan, Jackson Lima, Rodolfo Soares, Marcelo Dias, Jorginho și Edison Tarabai.

RZ Pellets WAC a încheiat prima parte a Bundesligii austriece pe locul al șaptelea. Universitatea Craiova a întâlnit și în cantonamentul de iarnă de anul trecut, din Antalya, formația austriacă. Atunci WAC s-a impus cu 2-1.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro