Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Sport Transfer
Screciu și-a luat zborul în Belgia
0 Publicat la 20 iunie 2018, ora 08:00, 6908 / 6112 afişări Francesca Minovici
Nota medie 6.0/10 din 1618 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!

Tânărul jucător a plecat de la Craiova. Destinația aleasă, Belgia. Clubul din Bănia va încasa 2 milioane de euro pentru transfer, cu un bonus de până la 500.000 de euro.

“Dragii mei,

Credeam ca acest moment va veni cat mai tarziu, dar iata ca e timpul sa o apuc pe alt drum. Asa cum deja ati aflat, din sezonul urmator voi fi jucatorul echipei K.R.C. Genk. Sper ca am luat o decizie buna si ca nu va voi dezamagi.

Imi va lipsi fantasticul nostru stadion. Imi va fi dor de suporterii nostri si de cantecele lor atat de frumoase. Da, chiar si injuraturile unora dintre voi, atunci cand nu jucam prea bine, imi vor lipsi. Plec putin trist ca nu am realizat mai multe in tricoul Stiintei, dar parca nici o Cupa a Romaniei nu suna rau. Ma inclin in fata colegilor, a antrenorilor si a intregului staff. Sunt sigur ca vor castiga Supercupa si, recunosc, imi este putin ciuda ca nu voi putea fi alaturi de ei.

Astazi, m-am trezit din visul cel mai frumos al oricarui copil nascut in Oltenia, acela de a juca la Universitatea Craiova. Va multumesc si va sunt recunoscator pentru tot.

PS: Nu am schimbat culorile”, a declarat Vlad Screciu.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro