Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Ucisă pentru că dorea să voteze cu Ponta?
4 Publicat la 16 noiembrie 2014, ora 13:45, 8725 / 2218 afişări Cătălin Praja
Nota medie 5.9/10 din 950 voturi
   

Update: Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

 

"În ziua votului, ura și dezbinarea între oameni, care fac parte din aceeași familie,  a fost dusă la extrem de către cei de la ACL, ajungând până la crimă, din cauza unui vot.

În comuna Fărcaș, județul Dolj, o femeie a fost ucisă de soțul acesteia în momentul în care a ajuns acasă să își ia cartea de identitate ca să meargă la vot cu fratele ei, consilier UNPR.

Femeia a mers acasă, de la magazinul unde lucra, pentru a-și lua cartea de identitate. Aceasta a fost așteptată de soț, care era supărat că merge la vot cu fratele uneperist. Au început să se certe, moment în care femeia l-a amenințat cu divorțul. Atunci bărbatul a luat un cuțit și i-a tăiat gâtul. Se pare că cel care l-a înrăit pe soțul femeii decedate este patronul pedelist la al cărui magazin lucra.

Spunem încă odată cu tărie că este momentul să înceteze astfel de orori odată cu încetarea regimului Traian Băsescu. Destul frate cu soră, mama cu fiică, soție cu soţ au fost dezbinați de acești indivizi care nu au nici pic de suflet în ei", se arată într-un comunicat emis de PSD Dolj.

 
afiseaza mai multe
Mihaela
Dar de ce se vorbedte despre politica cand nu are nici o legatura? Era vorba doar de gelosie nici decum de politica chiar nu va e rusine ? Este o drama au ramas copii, nepoti cum puteti fi fara inima? El era ff gelos ....rusine sa va fie
16 noiembrie 2014, 21:59
 
Anonim
NU ESTE NIMIC ADEVARAT !!! tOTUL ESTE O MINCIUNA !!!!
16 noiembrie 2014, 18:20
 
eu
Nu este nimic adevărat din acel text de mai sus, a fost o crima dar nu cum scrie acolo. Motivul crimei a fost altul
16 noiembrie 2014, 17:38
 
das
BAAAA, sunteti prosti daca credeti asa ceva! :))))))
16 noiembrie 2014, 14:46
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro