Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
FOTO. Obiecte cu însemnele Craiovei, puse în vânzare
1 Publicat la 30 iulie 2014, ora 13:34, 4771 / 2315 afişări +Cosmin Horjan
Nota medie 6.1/10 din 1017 voturi
   
Odată cu schimbările petrecute în urmă cu doi ani la nivelul administraţiei locale, Craiova a intrat într-un proces minuţios, dificil, dar benefic de remodelare a imaginii. Practic, oraşul nostru recuperează progresiv timpul pierdut în ultimii ani, iar cultura şi arta sunt două instrumente folosite din plin de managerii instituţiilor.

Aşa au apărut numeroasele festivaluri şi evenimentele culturale pe care craiovenii le savurează din plin. Statuile împânzesc centrul oraşului, au apărut elemente de decor urban de bun gust, iar imaginea oraşului continuă să se îmbunătăţească de la o zi la alta.

Recent am descoperit un stand de unde se pot achiziţiona obiecte gravate sau decorate cu însemnele Craiovei, la fel cum se întâmplă în oraşele frumoase din România şi din lume. Standul era amenajat temporar în Sala Polivalentă şi a funcţionat pe toată durata desfăşurării Consiliului Naţional al PSD, la care au luat parte oameni veniţi din toată ţara. Clienţi au fost destui, pentru că oferta era foarte diversificată. Se putea cumpăra brichete cu 4 lei, brelocuri cu 5 lei, magneţi cu 7,5 lei, umbrele cu 25 de lei sau chiar tricouri la 16 lei.

Aceste produse vor putea fi achiziţionate în curând dintr-un chioşc amenajat în faţa Primăriei Craiova şi nu numai.

Proiectul se desfăşoară la iniţiativa Asociaţiei „Craiova Capitală Culturală Europeană 2021”.

 
afiseaza mai multe
viorel
Un lucru bun.
30 iulie 2014, 15:11
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro