Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Angajaţii de la Pieţe au avut o noapte albă ca pieţele să poata fi deschise în aceasta dimineaţă
0 Publicat la 5 decembrie 2020, ora 09:26, 1319 / 1207 afişări + Revista Micapi
Nota medie 5.9/10 din 200 voturi
   
Primăria Municipiului Craiova a făcut imposibilul posibil după primirea ordinului comun de miniştrii, care prevede normele pentru deschiderea pieţelor, ordin ce este făcut în bătaie de joc la adresa societăţilor care administrează pieţele şi a comercianţilor. Angajaţii de la pieţe au muncit pe brânci, toată noaptea, ca azi, la prima oră, comercianţii să îşi poată vinde marfa.

Imediat după apariţia ordinului comun de miniştri, angajaţii şi întreaga conducere de la pieţe, sub coordonarea primarului Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, au demarat achiziţiile necesare de folie, lemn şi ceea ce mai cerea ordinul comun şi până dimineaţa, pieţele erau gata, în ciuda tuturor celor care credeau că nu este posibil aşa ceva.

 

Lia Olguţa Vasilescu, alături de angajaţii de la pieţe la ora 4 dimineaţa

Deşi, probabil sperau că în acest weekend este imposibil să se poate deschide pieţene, guvernanţii PNL, care au făcut un ordin comun ce prevede foarte multe restricţii, considerat de toţi o bătaie de joc la adresa societăţilor care administrează pieţele cât şi a comercianţilor, nu se aşteptau la o replică aşa de puternică din partea Primăriei şi a celor de la pieţe, care au devenit eroi în această noapte.

 

“La datorie și la această oră, pentru ca dimineață să fie totul gata! Nu vrem să mai ținem comercianții în frig nici măcar o zi, chiar dacă pentru asta toți angajații noștri fac eforturi deosebite în această noapte ca să îndeplinească niște condiții puse de guvern fără vreun anunț prealabil... La ora 21 aseară abia terminasem de făcut cumpărăturile de folie care trebuie pusă pe mese. Autocolantele cu "pastrați o distanța de 1,5 m!" trebuie înlocuite peste noapte cu altele cu "pastrați distanța de 2 m". Tot ce face acest guvern e o mare bătaie de joc la adresa cetățenilor și a celor care trebuie să le pună în aplicare directivele date din birou. Aș putea pune pariu că miniștrii care au semnat acest ordin haotic nu au mai intrat la cumpărături într-o piață de foarte mult timp!”, delara la ora 4 dimineaţa primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, cea care a stat toată nopatea alături de cei de la Pieţe să se asiure că totul este pus la punct în această dimineaţă.

 

Angajaţii de la pieţe au făcut noapte albă

Fiecare minut a fost folosit la maxim de angajaţii de la Pieţe care, într-un timp record, au reuşit să se mobilizeze şi să facă imposibilul posibil.

 

"După cum bine stiți, ordinul comun al miniștrilor, ce reglementează activitatea piețelor a fost publicat, în bătaie de joc, abia vineri seara in jurul orei 19.

Nu ne-am dat bătuți iar în această noapte am igienizat, dezinfectat, achiziționat și montat până la această oră, protectii prevăzute cu folie alimentară, în 2 din cele 4 piețe ce funcționează în spațiu închis.

Facem tot ce putem omenește pentru ca la ora 7, producătorii agricoli și agenții economici să nu mai fie nevoiți să-și vânda marfa în frig”, a declarat Alin Mărăcine, directorul SC Pieţe şi Târguri Craiova.

 

Astăzi, la prima oră, toţi comercianţii au găsit halele pregătite pentru a putea comercializa marfa, în ciuda bătăii de joc la care sunt supuşi de către guvernul PNL.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro