Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate În parteneriat cu Asociația Îngerul Meu
Artiștii Ansamblului “Maria Tănase” își licitează costumele pentru copiii săraci
0 Publicat la 16 martie 2021, ora 13:44, 974 / 902 afişări Mihai Micuț
Nota medie 5.6/10 din 131 voturi
   
Ansamblul Folcloric “Maria Tănase”, prin artiștii săi, oferă mai multe haine spre a fi scoase la licitație, pentru a strânge bani pentru copiii săraci, într-un parteneriat cu Asociația Îngerul Meu.

Proiectul “Fii înger pentru o zi” are darul de a veni în sprijinul copiilor care nu au avut șansa unui trai liniștit. Toate donațiile făcute de artiștii prestigioasei instituții craiovene au o poveste, un parfum care a fost folosit în sute de spectacole. Unele costme populare sunt date din generație în generație, astfel încât valoarea lor devine cu atât mai mare.

 

„Trecutul este girat de părinții și bunicii noștri. Prezentul îl girăm noi! Viitorul îl dăruim prin tot ceea ce facem, copiilor și nepotilor noștri. Într-o lume plină de nesiguranță, noi avem nevoie de empatie, dăruind cu dragoste. Viața nu înseamnă eu! Viața înseamnă noi!”, este mesajul managerului Ansamblului Flocloric „Maria Tănase”, Niculina Stoican.

 

Chiar dacă nu le este ușor să se despartă de costumele care i-au făcut celebrii, atât pe ei cât și pe alți artiști de-a lungul anilor, memmrii Ansamblului Maria Tănase aleg să pună deasupra o cauză nobilă și să sprijine, astfel, o clasă social care nu se poate bucura, din varii motive, de ceea ce o familie normal se poate bucura în secolul XXI.

 

Acțiunea este o campanie inițiată de către Asociația „Îngerul Meu”, din dorinţa de a susţine în mod direct toţi acei copii care au nevoie de ajutor.

„Fiecare dintre noi poate fi <<Înger pentru o zi>>. Dacă ai un obiect personal, ideal cu o semnificație sau cu o importanță anume pentru tine și vei dori ca acest obiect împreună cu povestea sa să poată fi valorificate în urma organizării unei licitații online, iar banii obținuți în urma licitației să fie direcționați către copiii incluși în proiectul nostru, dă-ne de veste! Cu siguranță va fi o veste minunată!”, este îndemnul reprezentanților Asociației „Îngerul Meu”.

ei care doresc să se alăture campaniei pot recomanda ideea unui număr de cinci prieteni despre care consideră că ar fi încântați să facă o faptă bună devenind și ei parte din campania ,,Înger pentru o zi”.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro