Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate S-a stabilit!
Aprovizionarea magazinelor din centrul vechi, între 4.00 şi 8.30
0 Publicat la 6 mai 2015, ora 14:16, 4469 / 2467 afişări Cătălin Praja
Nota medie 5.7/10 din 1067 voturi
   
Administraţia a stabilit punctele de acces auto în centrul istoric al Craiova, pe unde pot intra maşinile riveranilor şi cele care aprovizionează cu marfă magazinele din zonă.

Regulamentul pare extrem de strict. Dacă locatarii au acces permanent cu maşina, în ceea ce priveşte firmele de distribuţie, accesul acestora se va face doar într-un anumit interval orar. Alimentarea magazinelor cu produse va fi posibilă ăntre orele 04:00 - 08.30. Intrarea în centrul istoric se va face prin şase puncte, două pe strada C. Nicolaescu-Plopșor și pe străzile Panait Moșoiu, Olteț, Traian Demetrescu și Theodor Aman.

 

De bază vor fi cartelele electronice care vor acţiona bolarzii retractabili, deja montaţi de municipalitate în intersecţiile mai sus menţionate. Pentru a beneficia de cartele, firmele vor trebui să îşi ia autorizaţie cu numărul maşinii. Măsura a fost luată pentru a se verifica mai uşor tonajul maşinii, ştiut fiind faptul că doar autoturismele cu o masă de 3.5 tone sau mai mică pot intra în centrul istoric.

 

Cei care nu se conformează riscă amenzi între 1.000 şi 2.500 de lei.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro