Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Arafat ne impune certificatul de vaccinare în mall
0 Publicat la 16 septembrie 2021, ora 09:55, 1038 / 887 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.0/10 din 390 voturi
   

Șeful DSU și cel care coordonează pandemia la nivelul României, Raed Arafat, a răspuns la o întrebare care stă pe buzele tuturor: Dacă avem sau nu nevoie de certificat de vaccinare în mall.

 

Soluția: “ Aceasta este soluția pe care o folosesc mai multe țări europene și este una dintre soluțiile care pot sprijini limitarea închiderii totale a unor activități economice. Nu va fi diferență (față de aplicația folosită în Franța – n.r.). A fost o discuție cu colegii de la STS și au explicat că aplicația este valabilă, poate să fie folosită. Mi se pare că e aceeași aplicație care o folosesc și francezii, pentru că e același concept al certificatului verde și poate citi orice certificat verde european, nu numai pe cel românesc.”

 

Rămâne de văzut din ce perioadă nevaccinații, netestații sau cei care nu au trecut încă prin boală o să ajungă să apeleze la prieteni sau rude să le facă cumpărăturile în mall.

Printre cei mai avantajați de această măsură sunt cei care fac comerț online. Conform trndurilor, se așteaptă ca comerțul de la distanță să devină preponderent în perioada urmăatoare, în vreme ce mallurile vor avea cel mai multd de suferit.

 

După reglementarea mall-urile, se așteaptă ca și supermarketurile să intresub incidența aceste legi.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro