Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
ASFSSC ne învaţă că " Un student voluntar este un student puternic"
0 Publicat la 2 mai 2015, ora 17:11, 4008 / 2605 afişări Micapi
Nota medie 6.1/10 din 1155 voturi
   
Asociaţia Facultăţii de Ştiinţe Sociale din Craiova, organizează în această perioadă un nou proiect ce se intitulează “Un student voluntar este un student puternic“.

 Prin intermediul acestui proiect se doreşte ca studenţii să primească informaţiile utile în vederea practicării voluntariatului; de ce este bine să devenim voluntari şi care sunt beneficiile de care se pot bucura atunci când prestează astfel de acţiuni. În ultimii ani, pe plan european şi chiar mondial fenomenul voluntariatului a dobândit o avengura uriaşă. Începând de la activităţile desfăşurate în interiorul microcomunităţilor şi până la cele care implică oamenii de pe întreg mapamondul în societăţile defavorizate ori slab dezvoltate din punct de vedere socio-economic, voluntariatul este o capodoperă constantă a vieţii sociale din civilizaţia contemporană. În România, în ciuda eforturilor depuse atât de autorităţi cât şi de societatea civilă, fenomenul voluntariatului nu a atins însă nivelurile din statele occidentale ale Uniunii Europene, de aceea asociaţia noastră a pus bazele acestui proiect pentru a stârni interesul studenţilor în ceea ce priveşte voluntariatul.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro