Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate S-a aprobat!
Bani în plus pentru fluidizarea traficului din Craiova
0 Publicat la 30 aprilie 2015, ora 15:14, 4887 / 2757 afişări Cătălin Praja
Nota medie 6.1/10 din 1138 voturi
   
Rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului a adus bani în plus pentru fluidizarea transportului din Craiova.

Consilierii Locali au aprobat suma de 300.000 de lei care se va duce în zona transporturilor. Banii vor fi destinaţi reabilitarii Pasajului Electroputere, a bulevardului Nicolae Titulescu şi a străzii Calea Severinului şi crearea de pasarele pietonale în principalele intersecţii rutiere situate pe relaţia Calea Bucureşti – bulevardul Nicolae Titulescu (E.T., D.A.L.I.).

 

De asemenea, se va moderniza str. Traian Lalescu – străpungere Henri Coandă, Potelu şi se va construi un pasaj de supratraversare în zona Lăpuş Argeş-Gârleşti. Măsurile au fost luate pentru a descurca traficul din Craiova, în special prin crearea pasarelelor pietonale, pentru că cei care merg pe jos să nu mai oprească traficul rutier, mai ales în intersecţiile aglomerate.

 

Aceste lucrări vor veni la pachet cu cele deja începute: reabilitarea liniei de tramvai, asfaltările din oraş şi refacerea parcărilor.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro