Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Biblioteca Județeană te meditează pentru bac la Engleză
0 Publicat la 28 septembrie 2021, ora 10:24, 833 / 737 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.0/10 din 254 voturi
   

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, prin secția American Corner Craiova, vine în sprijinul liceenilor care vor susține proba la limba engleză în cadrul examenului național de bacalaureat.

Astfel, începând cu data de 15 octombrie 2021, Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” în colaborare cu doamna lector universitar Ana Maria Demetrian organizează cursuri gratuite de limba engleză, cursuri care se adresează elevilor de liceu care doresc să se pregătească pentru susținerea examenului național de bacalaureat la limba engleză. Doamna dr. Ana Maria Demetrian este lector universitar la Facultatea de Litere, din cadrul Universității din Craiova și trainer in cadrul centrului de limbă engleză Professor A's International Academy pe care il conduce.

Cursul este susținut financiar din grantul oferit de Ambasada Statelor Unite la București, în urma parteneriatului pe care aceasta îl are cu Consiliul Județean Dolj și Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”.

Înscrierile se vor desfășura în perioada 27.09. – 14.10.2021 și se vor face în limita a 30 de locuri. Cei interesați se pot înscrie telefonic la secretariatul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”, 0251/532267, la secția American Corner Craiova, interior 110, între orele 09:00 și 15:00, la adresa de mail funinsummeraman@gmail.com, unde vor menționa numele, prenumele, școala, clasa, adresa de mail și numărul de telefon.

Întâlnirile vor avea loc săptămânal, pe platforma online Zoom, până la finalul anului școlar 2021-2022.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro