Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate ANAF a câştigat un proces pentru recuperarea unor datorii
Bombă financiară de 12 milioane de lei la RAT Craiova
2 Publicat la 22 martie 2013, ora 15:48, 5341 / 2402 afişări Cosmin HORJAN
Nota medie 6.0/10 din 1036 voturi
   
Regia Autonomă de Transport (RAT) Craiova trebuie să plătească statului 12 milioane de lei, în cuantumul unor datorii către ANAF.

Suma reprezintă doar o parte din datoria totală pe care regia locală o are de achitat. Potrivit noului director RAT Craiova, Radu Preda, regia are datorii de 35 de milioane de lei. „RAT Craiova a pierdut astăzi (vineri, n.r.) definitiv un proces cu ANAF. Este vorba despre 120 miliarde de lei vechi, sumă extraordinar de mare, datorii în afara bilanţului, care au fost ascunse. O să îi responsabilizăm pe cei vinovaţi. Deci, oamenii care au greşit şi care au adus aceste datorii, trebuie să plece acasă şi trebuie să răspundă la organele de anchetă. Datoriile RAT sunt de 350 miliarde de lei vechi. O să ne ia o perioadă lungă de timp ca să aducem societatea pe linie de supravieţuire”, a spus Radu Preda.

Preda a mai spus că va demara o verificare internă pentru a-i găsi pe vinovaţii care au contribuit acumularea datoriilor, considerând că aceştia ar trebui să răspundă în faţa instanţelor de judecată.

Radu Preda va ocupa de lunea viitoare funcţia de director la RAT Craiova.

 
afiseaza mai multe
@Andrei Marin
Da draga, bine ca esti tu documentat si noi nu :))))))))))))
22 martie 2013, 16:05
 
Andrei Marin
Mai documentaţi-vă! Radu Preda nu este încă director la RAT! Săptămâna asta încă mai este director la RAADPFL! Aşa că nu înţeleg de ce îl întrebaţi despre RAT!? Mde, mulţi nepricepuţi sunt în branşa asta, a voastră!
22 martie 2013, 16:02
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro