Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate Râzi de pici sub masă!
Bordea şi Isac, sold out în Play
0 Publicat la 17 martie 2013, ora 14:49, 4706 / 2079 afişări Cosmin HORJAN
Nota medie 5.6/10 din 934 voturi
   
Astă seară, cu începere de la ora 21, Cafe Teatru Play organizează un spectacol de stand-up comedy de excepţie, artizanii show-ului fiind artiştii Cătălin Bordea şi Radu Isac.

Rezervările s-au epuizat încă de acum două săptămâni, iar organizatorii se aşteaptă ca localul să fie umplut până la refuz de amatorii de stand-up comedy care gustă glumele uneori deocheate ale comedianţilor.

Cătălin Bordea este unul dintre veteranii acestui gen de comedie şi unul dintre membrii cu vechime ai trupei Café DeKO. A intrat în atenţia telespectatorilor cu emisiunea “Jurnal de Bordea” de pe Antena 2, în prezent fiind co-moderatorul de la “Un show păcătos”.

Radu Isac este membru al trupei Aristocraţii şi unul dintre consacraţii genului. Deşi a plecat din Vaslui de ceva timp, Isac şi-a păstrat accentul moldovenesc, fapt ce aduce un plus de savoare glumelor sale ironice şi cinice în acelaşi timp.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro