Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Călătorii spre Grecia direct din Craiova pe ruta aerului
0 Publicat la 18 martie 2021, ora 15:19, 917 / 833 afişări Mihai Micuț
Nota medie 6.0/10 din 141 voturi
   
Craiovenii vor putea putea călători spre Grecia direct de pe aeroportul din Bănie. Cursele se vor face cu compania aeriană Tarom.

“Drumul către plajele din Grecia este mult mai scurt din această vară. O nouă cursă charter de pe Aeroportul din Craiova va fi operată începând cu luna iunie către Creta, Chania.

Reprezentanții Aeroportului Internațional din Craiova au reușit astfel să dea curs cererilor nenumărate pentru introducerea unui zbor direct către Grecia.

Zborurile vor fi operate de compania aeriană Tarom, săptămânal, în fiecare zi de marți, în perioada 15 iunie - 21 septembrie 2021”, a anunțat președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile.

De asemenea, Sorin Manda, directorul Aeroportului Internațional Craiova a declarat:

 

“Zborurile vor fi operate de către turoperatorul  Cocktail Holidays prin partenerii locali, cu compania aeriană TAROM în perioada 15.06 - 28.09.2021.

Rezervați acum online pe https://bit.ly/3rUuuFk

 

Ne bucurăm să adăugăm pe lista zborurilor de pe Aeroportul din Craiova noi zboruri către destinații de vacanță de vis. Cu atât mai mult cu cât aceste zboruri vor fi operate de TAROM”.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro