Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate Luat prin surprindere
Update: Grigore: “Nu ne interesează Bărboianu”
0 Publicat la 6 mai 2015, ora 14:31, 5369 / 2389 afişări Cătălin Praja
Nota medie 6.2/10 din 1079 voturi
   
Directorul tehnic al Universităţii Craiova, Sorin Cârţu a dezminţit ştirea cum că Ştefan Bărboianu ar urma să se antreneze cu Universitatea Craiova.

Update: Felix Grogore a comentat venirea lui Bărboianu la Craiova: “Nu ne interesează. Nu am discutat cu el, nu se antrenează cu echipa şi nu va semna cu Universitatea Craiova”, a declarat Felix Grogore pentru Micapi. 

 

Contactat de Micapi, Sorin Cârţu a declarat că nu ştie nimic despre aşa ceva. “Cum să se antreneze cu noi? Nu se antrenează şi nu ştiu nimic despre venirea lui la Universitatea Craiova. Nu am avut astfel de discuţii cu nimeni. Ştiu că şi-a reziliat contractul cu Dinamo, dar mai multe nu ştiu să vă spun. Momentan nu poate fi vorba despre aşa ceva, nici de antrenat, nici de semnat vreun contract. Rămâne de văzut pe viitor ce va fi”, a declarat directorul tehnic al Universităţii Craiova, Sorin Cârţu.

 

În presa centrală apăruse informaţia că Ştefan Bărboianu s-ar fi înţeles cu gruparea din Bănie în urma rezilierii contractului cu Dinamo Bucureşti şi că urmează a se antrena cu echipa alb-albastră, iar din vară ar semna cu alb-albaştri.

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro