Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Casting pentru adolescenți la TNC
0 Publicat la 9 septembrie 2021, ora 09:40, 548 / 483 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.0/10 din 223 voturi
   
Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova anunță deschiderea audițiilor pentru un nou proiect care va implica prezența pe scenă a mai multor adolescenți talentați cu vârsta de 16 ani (împliniți anul acesta sau cel mai târziu la 1 noiembrie 2021).

Spectacolul, în regia lui Bobi Pricop, pe un text nou de Ionuț Sociu, va face parte din stagiunea 2021/2022 a teatrului și va fi dezvoltat în colaborare cu tinerii implicați în proiect.

Bobi Pricop, regizor al Teatrului Național „Marin Sorescu”, este cunoscut publicului craiovean datorită spectacolelor 𝑰𝒍𝒖𝒛𝒊𝒊 de Ivan Vîrîpaev, 𝑷𝒓𝒐𝒇𝒖’ 𝒅𝒆 𝒓𝒆𝒍𝒊𝒈𝒊𝒆 de Mihaela Michailov, 𝑨𝒖𝒕𝒐𝒓𝒖𝒍 de Tim Crouch, 𝑹𝒂𝒅𝒊𝒐 de Eric Bogosian etc dar și datorită spectacolelor montate în alte teatre din țară și câștigătoare a numeroase premii, dintre care amintim O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopții de Mark Haddon la Naționalul bucureștean, 𝑷𝒊𝒔𝒊𝒄𝒂 𝒗𝒆𝒓𝒅𝒆 de Elise Wilk la Teatrul "Luceafarul" Iași, 𝑪𝒐𝒏𝒇𝒆𝒓𝒊𝒏𝒕̦𝒂 𝒊𝒓𝒂𝒏𝒊𝒂𝒏𝒂̆ de Ivan Vîrîpaev la Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu etc.

 

Cei interesați să participe la castingul pentru noua producție sunt rugați să trimită până la data de 𝟐𝟎 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟏 la adresa de e-mail auditietnc@gmail.com un clip video de prezentare (1-2 minute), în care să povestească despre ei, preocupările lor, precum și despre motivația de a lua parte la un astfel de proiect.

Adolescenții selectați pe baza fișierelor video vor fi invitați să participe, în zilele de 25 și 26 septembrie 2021, la o audiție desfășurată la Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova.

În urma acesteia se va stabili distribuția finală a proiectului, iar repetițiile vor avea loc între 26 octombrie și 12 decembrie 2021.

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro