Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate Oaspeţi de seamă
Cătălin Botezatu vine la festivalul de modă din Craiova!
0 Publicat la 5 mai 2015, ora 14:39, 4576 / 2708 afişări Micapi
Nota medie 5.8/10 din 1212 voturi
   
După mulţi ani, ROYAL MODELS AGENCY şi ELECTROPUTERE PARC, organizatorii celui mai mare eveniment de modă din Oltenia, vor reuşi să îl aducă pe podiumul craiovean, pe cunoscutul designer român CĂTĂLIN BOTEZATU în cadrul evenimentului FESTIVALUL DE MODĂ Miss Royal Models ROMÂNIA ajuns la Ediţia a X – a.

Tot în cadrul aceluiaşi eveniment îşi vor mai prezenta colecţiile CLARĂ ROTESCU, LORENA TRICA, NOELA STYLE, BLD by EXCLUSIVE, URBAN KIDS dar şi designerul internaţional SUSANA BETTENCOURT din Portugalia ce vine pentru prima dată în România.

În cadrul aceluiaşi eveniment, publicul va putea face cunoştinţă cu 14 concurente care mai de care mai frumoase, alese în urma unei caravane din 12 oraşe, dar şi cu cea care va reprezenta Craiova la concursul de frumuseţe Miss Royal Models România. Ea va putea fi aleasa până pe data de 10 Mai 2014. Ca şi în anii precedenţi, Royal Models Agency va mai da posibilitatea unei tinere de a participa la concursul de frumuseţe, prin înscrierea în mediul on-line, pe pagina oficială www.royalmodels.ro secţiunea FESTIVALUL DE MODĂ, de unde va fi şi aleasă în urma voturilor sale. Toate concurentele vor urma o perioadă de pregătire de 3 zile începând cu data de 13 Mai 2015. Beauty Câmp – ul este o perioadă de pregătire în care cele 14 concurente vor trebui să facă faţă la repetiţii, şedinţe foto, schimbări radicale de look, probe de haine etc. Totuşi ele vor avea parte şi de câteva surprize plăcute din partea organizatorilor pentru că experienţa trăită la Craiova să fie una memorabilă.

Coafura modelelor va fi realizată de echipa BES COSMETICS ROMÂNIA, iar machiajul de catrea ALEX RĂDULESCU.

 Premiile ce vor ajunge în acest an la concurente, constau în contracte cu agenţii de modeling din Europa, produse cosmetice de lux, ţinute vestimentare, book-uri profesioniste, seturi de bijuterii şi multe altele.

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro