Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate Ajutoare
CEZ a trimis 1.200 de litri de apă la Novaci
0 Publicat la 31 iulie 2014, ora 11:27, 4000 / 2310 afişări Cătălin Praja
Nota medie 5.9/10 din 1063 voturi
   
CEZ Oltenia nu a rămas indiferentă la nenorocirea de la Novaci şi a decis să trimită o tonă de apă sinistraţilor din localitate. Alţi 400 de litri au plecat spre Văideeni.

„Tragedia prin care trec semenii noștri din zonele afectate de inundații ne-a mișcat, ne-a făcut să ne mobilizăm și să fim alături de cei care au nevoie acum, așa cum am fost și anul trecut alături de persoanele sinistrate din județul Galați. Solidaritatea este unul dintre elementele definitorii pentru natură umană, iar CEZ Distribuție își propune să sprijine comunitățile locale în aceste momente dificile. Încurajăm implicarea tuturor, pentru că orice gest mic are o însemnătate mare în astfel de momente.”, a precizat domnul Ion Dobrescu, Director Executiv CEZ Distribuție. 

 

În Dolj, CEZ Distribuţie a distribuit 3000 de litri de apă, în Olt 9000 de litri de apă. În total, au fost trimise peste 17 tone de apă în localiţăţile din ţară afectate de inundaţii.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro