Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate PSD Dolj continuă cu aceeași conducere
Claudiu Manda, reales în fruntea PSD Dolj de 1700 de delegați
0 Publicat la 13 august 2019, ora 21:37, 3301 / 3103 afişări Adela Misoiu
Nota medie 5.9/10 din 658 voturi
   

Centrul Multifuncțional din Craiova a fost arhiplin. 1698 de delegați au votat în unanimitate ca la conducerea PSD Dolj să continue Claudiu Manda. La eveniment au fost prezenți și premierul Viorica Dăncilă împreună cu vicepreședintele PSD, Eugen Teodorovici.

 

Le-am transmis celor 1698 de colegi delegati, prezenti la Conferinta Organizatie Judetene Dolj a PSD ca nu avem de ce sa ne fie rusine ca suntem pesedisti.

Ca nu trebuie sa ne fie rusine ca am marit salariile, ca am marit pensiile si ca nu exista localitate in Romania care sa nu beneficieze de o investitie cu fonduri guvernamentale.

Nu trebuie sa mergem pe strada cu capul plecat doar pentru ca unii, care nu au nici o rezlizare pentru Romania, ne demonizeaza in mediul online. Unii, ca Ciolos, prieteni ai Frantei, care aproba masuri asemanatoare la partenerii lor externi dar care nu le plac in Romania.

Le-am spus colegilor mei ca sunt mandru de ei, de realizarile lor si de munca politica depusa in ultimii 4 ani.

I-am rugat ca performanta politica din offline sa o transferam si in online, pentru ca PSD Dolj poate fi si pe retelele social media MEREU NR. 1.

La finalul Conferintei Organizatiei Judetene, cei 1698 membrii delegati prezenti mi-au acordat votul de incredere pentru un mandat de presedinte, pentru inca 4 ani.

Dragi colegi, va multumesc pentru votul de incredere!

Multumesc colegilor invitati!", a declarat Claudiu Manda.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro