Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Conductă nouă de alimentare cu apă în cartierul Brazda lui Novac
0 Publicat la 16 octombrie 2020, ora 11:39, 764 / 645 afişări + Revista Micapi
Nota medie 5.9/10 din 245 voturi
   

Compania de Apă Oltenia S.A. continuă investițiile din fonduri proprii în beneficiul locuitorilor municipiului Craiova, în cadrul acestora fiind finalizată înlocuirea unei conducte de apă în cartierul Brazda lui Novac, lucrare care va elimina disconfortul creat de avariile produse în această zonă.

Locatarii cartierului Brazda lui Novac, de pe strada General Fălcoianu, zona Școlii Gimnaziale nr. 24, au fost afectați în ultima perioadă de întreruperi ale alimentării cu apă generate de avarii apărute la conducta care alimentează acest perimetru. În acest context, Compania de Apă Oltenia a luat decizia înlocuirii conductei vechi, DN300, din oțel, cu o conductă nouă, PEHD, de înaltă densitate, cu o durată de viață mai mare, pe o lungime de 110 metri. A fost o lucrare complexă, care a necesitat mai multe intervenții în rețea.

“Lucrările necesare pentru înlocuirea conductei ne-au determinat să întrerupem alimentarea cu apă în zonă, motiv pentru care ne cerem scuze locuitorilor din cartierul Brazda lui Novac. Intervenția a fost finalizată ieri și va elimina problemele, ducând la creșterea confortului și calității apei furnizate locatarilor” - Conducerea Companiei de Apă Oltenia

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro