Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Cosmin Vasile: Azi, a fost semnat un contract cu finanțare din fonduri europene, în valoare totală de 16 milioane de euro.
0 Publicat la 21 august 2020, ora 11:56, 1008 / 907 afişări Micapi
Nota medie 5.9/10 din 341 voturi
   

Azi, a fost semnat un contract cu finanțare din fonduri europene, în valoare totală de 16 milioane de euro.

Creștem gradul de siguranță al Aeroportului Internațional Craiova (AIC) și îmbunătățim condițiile oferite pasagerilor cât și operatorilor de transport aerian

Vom construi, pe tot perimetrul AIC, un drum tehnologic prevăzut cu instalație de iluminat și propriul sistem de supraveghere și detecție, ceea ce va permite depistarea rapidă a oricăror eventuale incidente, dar și deplasarea operativă a echipei speciale de intervenție. Remiză modernă, proprie, clădire care va fi construită tot în cadrul acestui demers.

Extindem sistemul de camere video cu ajutorul cărora sunt monitorizare zonele din interiorul și din vecinătatea terminalelor și vor fi procurate echipamente de detecție pentru verificarea bagajelor de mână și de cală.

Începem un nou capitol important în modernizarea Aeroportului Internațional Craiova, dar și o completare semnificativă a portofoliului de proiecte pentru care Consiliul Județean și instituțiile subordonate au accesat fonduri europene, în acest mandat.

Tot referitor la Aeroportul Internațional Craiova, trebuie spus că, în aceste zile, specialiștii noștri de la AIC și de la Consiliul Județean lucrează îndeaproape cu echipa de consultanți de la JASPERS în vederea definitivării documentației pentru proiectul în valoare de peste 70 de milioane de euro privind construirea noului terminal pentru pasageri, proiect al cărui contract de finanțare ne așteptăm să fie semnat în decursul acestui an.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro