Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Cosmin Vasile și-a depus candidatura pentru C.J Dolj
0 Publicat la 18 august 2020, ora 10:04, 978 / 847 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.0/10 din 340 voturi
   

Cosmin Vasile va candida din partea PSD Dolj pe Președenția Consiliului Județean.

 

Astăzi nr. luni, am depus listele de candidați pentru consilieri județeni, dar și candidatura mea pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, din partea alianței electorale PSD – ALDE.

Intrăm astăzi în competiția electorală încrezători alături o echipă puternică de candidați la primăriile din județ cărora le doresc mult succes.

Pornesc la drum cu o echipă de profesioniști, oameni cu experiență, consilieri cu experiență, oameni care au performat, însă și persoane noi în care am foarte multă încredere și știu că împreună vom atinge obiectivele, să rămânem nr. 1 la atragerea de fonduri europene, să finalizăm marile proiecte aflate în derulare și să demarăm noi proiecte în domeniul sănătății, infrastructurii, mediului, cultură și tineret.

Mă bucur că pe această listă se află și domnul Ion Prioteasa, omul alături de care în acești patru ani am reușit să atragem fonduri europene, să implementăm proiecte în toate domeniile, să fim consiliul județean care are cele mai multe proiecte, consiliul județean devenind cel mai mare investitor.

Știm ce avem de făcut pentru că noi niciodată nu ne-am întrerupt activitatea administrativă. Știu că peste patru ani o să arătăm un bilanț pozitiv, că suntem oameni serioși, că suntem politicienii care atunci când promit se țin de cuvânt.
Cu siguranță suntem cea mai bună echipă.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro