Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Cosmin Vasile: Reabilităm Clinica de Oncologie
0 Publicat la 13 august 2021, ora 12:27, 478 / 414 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.1/10 din 132 voturi
   
Președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile, a prezentat lucrările la Clinica de Oncologie a Spitalului Județean de Urgență.

"Se lucrează într-un ritm foarte bun pe șantierul deschis în clădirea în care funcționează Clinicile de Oncologie și Dermatologie, din curtea Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova.

Astăzi, am revenit pe acest șantier, alături de cei doi vicepreședinți, Antonie Solomon și Mihai Neațu, administratorul public, Cosmin Durle, managerul SCJUC, Laurențiu Ivanovici și specialiștii Consiliului Județean Dolj, pentru a vedea stadiul la care au ajuns lucrările de reabilitare a imobilului.

 

În interior, se execută lucrări specifice la toate etajele, dar cele mai avansate sunt cele de la etajele 3 si 4, acolo unde s-au încheiat finisajele interioare și urmează să se instaleze echipamentele și obiectele sanitare.

La exterior, fațada principală a fost finalizată, în timp ce fațada secundară se află în stadiul de realizare a termoizolației.

În câteva luni, vor începe și lucrările la cea de-a doua aripă a clădirii", a declarat pre;edintele CJ Dolj, Cosmin Vasile.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro