Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Craiova achiziționează 16 autobuze electrice
0 Publicat la 6 august 2019, ora 13:02, 3406 / 3187 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.0/10 din 754 voturi
   

Municipalitatea accesează o axă europeană prin care va achiziționa 16 autobuze electrice. Proiectul se află pe masa consilierilor locali, care vor vota miercuri dimineață dacă sunt sau nu de acord.

 

„Pentru implementarea activităţii de achiziţie a autobuzelor electrice, nivelul de CO2 va fi redus întrucât autobuzele electrice nu vor produce emisii care să afecteze mediul înconjurător. Astfel, achiziţia de autobuze electrice este relevanta faţă de indicatorii și rezultatele prevăzute în Planul de Mobilitate Urbană Durabilă a orașului. Autobuzele ce urmează să fie achizitionate trebuie să îndeplinească condiții speciale de fiabilitate, securitate, confort, protectie ambientala la nivelul normelor europene și internationale în vigoare, respectiv inmatriculari la beneficiar și trebuie să asigure o fiabilitate ridicata, o mentenanta scazuta și accesibilitate usoara la agregate. Designul exterior și al elementelor din interiorul salonului trebuie să fie modern și să confere călătorilor în ansamblu, un ambient și un confort corespunzător. Autobuzele vor trebui să fie realizate în conformitate cu legile adoptate cu privire la accesul în interiorul acestora a pasagerilor cu dizabilitati locomotorii”, se arată într-un raport al Primăriei Craiova.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro